14.1.2017

Kiitos 2016!

Vuosi 2016 oli erinomaisen hyvä vuosi kokonaisuudessaan :) Koska olen "hieman" huonosti ehtinyt blogia päivitellä, ehkäpä kirjoitan yhteenvedon :)

Jaippiksen kanssa meillä oli erinomaisen hieno ja aktiivinen vuosi! Seitsemäntenä vuonna olemme saavuttaneet tilanteen, jossa kaikki vaan sujuu! Vuosi oli tuloksellisestikin kelpo, mutta erityisen iloinen olen niistä kaikista muista hetkistä, niin arjessa kuin treeneissä. Sieluni peili, koira täyttä kultaa  Toivottavasti yhteisiä, terveitä vuosia on vielä monta jäljellä!

Tulosten varjossa:
- uusi tokotulosennätys kiltiltä Steniltä: 310,5p
- TokoSM:ssä päästiin finaaliin, sunnuntain finaalissa ruudussa tapahtui vahinko, kun ötökkä surrasi persiissä! Ruutu näinollen nollille ja loppusijoitus 17.
- Uusittiin Varsinais-Suomen tokon piirimestaruuskulta viime vuodelta ja voitettiin myös joukkuekisa. Kiitos joukkuekavereille!
- Saatiin yksi 1-tulos PK-haun 3-luokasta lisää
- Osallistuttiin ensimmäistä kertaa PK-piirinmestaruuskilpailuihin, sieltä 268/300p, loppusjoitus 7. (Tällä tuloksella olisi tulokset kasassa ensi vuoden PK-SM:iä varten!)

Lisäksi Jaippis on toiminut tukikoirana Ressu-projektissa, projektista tehtiin video, jossa saimme olla mukana: http://www.hyvakiertoon.fi/lapsella-tosi-rauhallinen-hyva-olo-tapaamisen-jalkeen/
Helinä ansaitsee oman kirjoituksensa ja se täytyykin toteuttaa pikimmiten :) Hänen edistymisensä on ollut ihan huikeaa!  Perusarki rullaa jo todella mukavasti ja tekeminen eri ympäristöissä sujuu jo hienosti. Mahaongelmista ollaan päästy ja kroppa näyttää jo ihan aikuisen koiran kropalta. Yöt Helinä nukkuu kokonaan ja moniin jahtaamista laukaiseviin ärsykkeisiin hän on siedättynyt. Työmaata edelleen tietysti on, eikä jahtaaminen/ramppaaminen koskaan varmaan kokonaan lopu, mutta nykyään Helinään saa kontaktin kaikissa tilanteissa, eikä hän mene enää maaniseksi jahtaamisesta. Ympäristötreenit ovat sujuneet niin mallikkaasti, että ollaan päästy lajitreenaamaankin, se on aika hienoa! Tokoa ollaan tehty paljon ja joulukuun aikana innostuin tekemään myös agilityjuttuja ja se on ollut hauskaa! Pari vuotta hukassa ollut agilitymotivaatio ehkä palailee, katsotaan :) Jälkijuttuja ja esine-etsintää ollaan myös tehty, niistäkin hän pitää. 

Arttu ja Helinä viettivät yhteissynttäreitä 19.9.! Arttu täytti jo 5 vuotta ja Helinä jo 2! Aika lentää ja niin edelleen.. :)Arttu on elellyt myöskin terveenä, sydänongelmia ei viime vuoden aikana ollut ollenkaan :) Hän on lenkkeillyt, juossut kilpaa bordercollieiden kanssa, leikkinyt ja vähän tokoillut! Kaikkeen on saanut osallistua, koska mukana oleminen ja osallistuminen on pienen russelin mielestä tärkeintä! 

Elmo on onnekseni elänyt tervettä eläkeläisen elämää! Elokuussa mittariin tuli 11 vuotta. Hän jaksaa edelleen lenkkeillä ja keksiä mahdollisuuksia lisäruuan hankkimiseen :D Ihana Elmo! 
Yksi vuoden koirankoulutuksellisista kohokohdista oli ehdottomasti Eva Bertillsonin seminaari. Erittäin antoisa viikonloppu, josta tuli monta työkalua lisää! Aloitin myös TAGteach-kurssin ja syksyllä aloitettiin Jirkan ketjuanalyysin valkkuryhmässä. 
Lisäksi tuli puuhailtua sekä TKK:n että ATT:n hallituksessa ja koulutusjutuissa.

KIITOS kaikille ihanille treenikavereille, erityisesti Elsille, Elinalle ja Katjalle sekä meidän huipulle hakuporukalle! Kiitos Tanjalle koirien rankojen oikomisesta! Kiitos kaikille, jotka tekivät vuodesta hienon!

Ensi vuodelle toivon koirille kliseisesti terveyttä, mutta se vaan on niin tärkeää. Paljon iloisia yhteisiä treenihetkiä ja hyvää oloa!

Ihanaa uutta vuotta kaikille! Tulkoon vuodesta sisällöllisesti rikas ja rakas! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti