15.6.2014

HK1 ja EVL1

Long time no see, tai jotain :)


25.5 korkattiin Haunisissa Jaippiksen kanssa meidän pk-taival :) Jännitti ihan tosi paljon, mutta rento tunnelma kisapaikalla karkotti kyllä turhat jännitykset :)
Aloitettiin tottiksella, josta pisteitä 84. Tasamaanoudossa tuli suoraan sivulle, hyppyesteen kiersi menosuuntaan ja loput olikin sitten mun mokia, mm. eteenlähetyksessä kävelyn jatkaminen, hups! Oltiin tuomarin mielestä iloista yhteistyötä tekevä pari ja koiraa kehuttiin hyvin aktiiviseksi (tuomarin termi vietikkyydestä, oikein hyvä sana!) ja pitkälle koulutetuksi. Erittäin tyytyväinen saa siis olla! Kuumuus vei pienen osan terävyydestä, mutta Jaippis tuntui tosi hyvältä ja olin kerrassaan tyytyväinen tottakai :)

Tottiksen jälkeen melkein heti esineruutuun. Ruudusta 29p, teki kahdesti piston alueen ulkopuolelle, siitä vähennys. Tuuli kuljetti hajua eteenpäin ja jos olis ollu fiksu, niin olis alottanu oikeesta etukulmasta, eikä vasemmasta, kun kerran oikeelta oli lähdetty. Tämänkin toivottavasti opin kerrasta :-P Nosti n. 15m vas. etukulmasta hanskat.

Muutaman tunnin odottamisen jälkeen maastoon. Kolmella pistolla nousi ukot. Ekalla pistolla oikealle turhauma purkautui rullan nappaamiseen. Tätä on esiintynyt silloin tällöin ja näköjään koetilanne (mun jännitys?) provosoi tilanteen. Toiselta puolelta nosti etukulmasta umpparista ukon. Lähetin taas oikealle, ei edennyt suoraan, vaan singahti viistoon eteenpäin ja hetken päästä vilahti keskilinjan yli. Yritin kutsua luokse, mutta Jaipsu vaan kiihdytti :D Jonkun ajan päästä tuli rullan kanssa, oli löytänyt toisen ukon. Pisteitä etsinnästä 157, valeesta -10 ja ohjattavuus puutteellinen, mun TVA bc! :D Ilmaisut erinomaiset ja piiloilta tuli pois tosi kiltisti yhdessä :) Keskilinjan ylittäminen tuomarista vakava virhe, mutta Jaipsu nyt on tehnyt vasta 1,5v hakua, joten mun mielestä, jos saa tuulesta hajun, niin antaa mennä vaan ja ihan hyvä ettei jätä hajua, jos kutsutaan. Jaipsu on sen verran itsenäinen ja vahvavisioinen kaveri, että hallintaa saa vahvistella paljon, ajatus on tehdä se temppujen kautta.
Yhteispisteet 270, 1-tulos ja koulari! Niin siistii!! Jaippis jaksoi päivän oikein hyvin, vaikka ajoittain oli hyvinkin kuuma. Ei voi kuin ihailla sen moottoria ja työmotivaatiota.
Lämmin kiitos kaikille meidän kanssa treenanneille ja etenkin meidän ihanalle omalle ryhmälle! :)
Pätevä Jaime ja hieno ruudun paikka!
c. Minna Toivonen

10.6 käväistiin Haunisissa iltakokeessa, lajina tällä kertaa toko. Kari Kielo tuomaroi. Kevään tauko venahti vähän turhan pitkäksi, treenattiin huhti-toukokuussa vaan tottista. Kisojen jälkeen aktivoiduttiin ja monta hulvatonta treeniä tehtiin :D Kokeen kokonaisuuteen olin todella tyytyväinen, tehtiin yhdessä hommia, rennon iloisella fiiliksellä alusta loppuun. Jaipsun kanssa tekeminen vaan on niin ihanaa :) Erittäin paljon hyvää, mm. seuruu (9), z (9) tunnari (10), metalli (9,5 ei ääntä!) ja ruutu (8) ihan super! Paikan naksuttelu on tuottanut hyvää tulosta :) Ohjatussa (6) Jaippis oli pinkaisemassa merkin ohi oikealle kapulalle, kun noudettava oli vasen. Pysähtyi kuitenkin merkkialueen sisään, vaikkei merkillä ollutkaan. Lähti hakemaan oikeaa, mutta yhdellä korjauksella keskikapulan ohi ja nosti vasemman, vau! Kaukot (6) taattua Hra Kyylä -laatua ;-)
Pisteitä 266 ja hirmu hyvä filis :) Se tavoitteena myös isoissa kisoissa!

Russeli käväisi huhti- ja toukokuussa parit startit. Ei nollia, mutta oikein hyviä ratoja se on tehnyt :)
Tälläistä menoa Tsaukkilassa, tilannenopeus kepeillä meillä molemmilla vähän turhan nopsakka ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=pDBKco-833g
Niin tosissaan!
c. Sirpa Saari

Söpöistä söpöin, Herra Uimamaisteri!
c. Heli Lähdeaho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti