2.1.2014

Vuosi vaihtuu :)


Vuosi 2013 oli koiraharrastuksen näkökulmasta muutoksen vuosi :) Paljon asioita ehti tapahtua, välillä niin kovaan tahtiin ettei meinannut perässä pysyä. Lopputuloksena plussan puolelle ehdottomasti jäätiin :)

Iso kiitos ihanille treenikavereille! Edistyminen tokossa eikä haussa ole mahdollista ilman hyvää treeniporukkaa ja ollaan kyllä onnellisessa asemassa, kun saadaan molemmissa lajeissa treenata superkivojen ihmisten kanssa :) Kaukaisilta tuntuu ne ajat, kun treenaaminen takkusi ja pipoa kiristi lähes joka treeneissä.
Iso kiitos Tanjalle koirien erinomaisesta hoidosta tänäkin vuonna! :)Jaime
Jaippis on aikuistunut vuodessa ihan hurjan paljon! Sen kanssa treenaminen on kertakaikkiaan vaan niin siistiä. Huippua omistaa koira, jossa on potentiaalia ja intoa moneen eri lajiin. Jaippis on onneksi saanut olla koko vuoden terve ja ollaan päästy treenaamaan paljon. Oikeanlainen treenitapa tuntuu löytyneen, asiat etenee ja ennenkaikkea homma tuntuu yhteistyöltä. Se ei ole Jaippiksen kanssa ollut ollenkaan itsestäänselvyys, joten yhteistyön sujuminen tuntuu aivan erityiseltä juuri Jaimen kanssa.
Pääpaino on ollut tokossa ja haussa. Jälkeäkin ehdittiin aloitella uutena lajina, kun piti löytää keskittymistä vaativa laji korkean vireen lajien kaveriksi. Sitä ehdottomasti jatketaan myös tänä vuonna :) Agilityä tehdään ja kisataan silloin kun siltä tuntuu.

Tuloksellisesta näkökulmasta vuosi 2013 näyttäisi tältä:
Tokossa Jaippiksesta tuli tammikuussa TVA :) Tehtiin 6 ykköstulosta, koettiin ekat SM-kisat (2-tulos) ja piirimestiksistä voitettiin yksilöhopeaa ja joukkuekultaa :) Käytiin kokeilemassa ihka ensimmäinen messarikoe, jännää oli!
Hurahdettiin hakuun, Jaippis eteni hurjasti, muttei vielä kisattu. Suoritettiin BH.
Agilityssä tehtiin kokonaiset 2 nollatulosta 51:stä startista :D Mutta paljon vähemmän katastrofiratoja kuin aiempina vuosina!

Tavoitteista sen verran, että tärkeimpänä tavoitteena on säilyttää hyvä asenne meillä molemmilla :) Sen löytäminen vei aikansa ja uskon, ettei siitä tämän oppimatkan jälkeen hevillä luovuta, mutta se olkoon aina tavoite nro1 :) Jos kaikki jatkuu ilman kommelluksia, niin haussa pitäisi päästä kisaamaan ensi vuonna. Tokossa tavoitteena on hakea kokemusta arvokisoista. Agilitystä ne kaksi sertiä puuttuu valionarvoon, ne ovat ainoat tavoitteet sillä puolella, mutta niille ei ole asetettu aikarajaa :)

Elmo
EpaElmeri vietti ansaittuja eläkepäiviään :) Ui, söi, nukkui, leikki, lenkkeili ja nautti elämästä :) Kisattiin tasan kaksi starttia maaliskuussa. Elmolla on alkanut askel painaa ja oli kiva lopettaa agilityura hienoon viime vuoteen.
Elmon ainoana tavoitteena on viettää mukavia eläkepäiviä ja toivomme, että meillä on monta yhteistä hetkeä vielä jäljellä :)

Arttu
Pikkuruinen Arttu opetteli koiranelämää :) Keväällä aloitettiin agilityn varsinainen ratojen treenaus ja Arttu onkin edistynyt hurjasti. Muutamat kisastartit ehdittiin käydä, mutta nollia ei vielä tullut (monta hienoa vitosta tosin tuli). Kisaamisen tavoite kuitenkin täyttyi hyvin, Arttu sai kokemusta monesta eri kisapaikasta, se on ollut Artulle erityisen tärkeää!
Artun ensi vuoden tavoitteet ovat agilityn puolella. Kisaamista tarvitsee vielä kovasti harjoitella, estevarmuutta vierailla kentillä ja ympäristön ärsykkeiden sietämistä. Treeneissä homma toimii todella kivasti ja kisaaminen on mennyt vauhdilla eteenpäin :) Nollatavoitteita en aseta.


Vuosi 2014 aloitettiin aikas mukavalla tavalla, onnistuneet hakutreenit aamulla ja onnistuneet tokotreenit illalla :)
Ihanaa uutta vuotta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti