30.1.2014

Pätevät pojat :)

Lauantaina kisattiin Seinäjoella tokon karsintakokeessa. Ajettiin kisapaikalle vasta aamulla. Jaippis oli oikein hyvässä vireessä, yhteistyö oli ihan eri tasolla kuin messarissa :)

P.istuminen 9

P.makuu 7
Oli haistellut. Poimin maasta nameja, eikä olla kyllä sellaista juuri treenattu!

Pärssisen kehässä viisi liikettä.
Ohjattu 8
Nosti Jaimeksi ihan hyvin, tuomarin mielestä oli liian raju. Ja törmäsi sivulletulossa.

Z 9
Seuruussa keuli, asennot hyvät! Istuminen olisi voinut olla nopeampi :)

Tämän jälkeen mopo keuli ja saatiin huomautus haukkumisesta.. :D

Seuruu 9
Tuntui hyvältä, hieno Jaime! :) Ja pystyi olemaan alussa hiljaa :) Vino pa peruutuksessa ja ohjaajan rintamasuunta kääntyi vasemmalle askelissa (tätä treenaattiin jo :) )

Ruutu 8,5
Ruudun paikasta on ollut Jaimella ajatus jostain syystä taas keskellä, en ehtinyt saada naksuttelua valmiiksi ja paikkaa takaisin taakse. Ennakoi ja jäi keskelle. Ei mun mielestä reagoinut maton häiriöviivaan.

Luoksetulo 6,5
Voi Jaippis, niin hieno yritys! :) Lähti tosi kovaa ja teki superhienon liirauksen, muttei pysynyt seisomassa vaan vahingossa vaan tippui maahan. Maahanmeno hyvä :)

Ohjattu, z. seuruu, ruutu
Luoksetulo


Meidän piti mennä suoraan seuraavaan kehään. Palkkasin Jaimen lelulla välissä.

Metalli 10
Läähätti sen verran ettei äännellyt kapulalle, todella pätevä Jaime! Onneksi en nähnyt pisteitä, olisin varmaan sanonut, että ei me tätä oikeesti osata! :D Jaippis ei ole treeneissä ollut hiljaa moneen viikkoon. Luovutus huono. Mutta kyllä tämä liike vielä hiljaiseksi saadaan :)

Tunnari 8
Ympyrä, joka on Jaimella yleensä hyvä. Se aloittaa haistelun yleensä klo 9:stä, nyt ei, vaan jotakin tapahtui ja vielä kääntyi juuri ennen omaa. Näytti hektiseltä, mutta onneksi hermo piti, eikä napsinut vääriä :)

Kaukot 7
Kyylä iski. Yksi tuplakäsku istumiseen ja huono tekniikka. Olen keksinyt tähän uuden ajatuksen, muttei ehditty sitä tehdä tarpeeksi ennen koetta. Katsotaan, josko toimii :)

Metalli, tunnari, kaukot

Yhteensä 261p ja eka ykkönen karsinnoista, niin siistii! :)) Olen niin onnellinen Jaimen asenteesta ja mielentilasta, tuntuu vaan niin hienolta, kun ollaan samalla aaltopituudella :))
Kiitos Marjaanalle kisa- ja matkaseurasta! :)


Arttu kisasi Lempäälässä pari viikkoa sitten. Päivän numero oli 15 lähtönumeroa myöden. Kaikilta radoilta siis tulokseksi 15, rimoja lähinnä ja pari kieltoa. Mutta oikein sujuvia ratoja oli :) Ja Arttu keskittyi ekan radan hienosti, vaikka oli hallissa ensimmäistä kertaa :) Ja juoksupuomi oli oikein hyvä :)

Viime sunnuntaina ATT:llä kaksi agilityrataa aamusta. Pikkusen väsytti Seinäjoen jälkeen, mutta selvittiin hallille asti :) Tuomarina Esa Muotka ja ei ihan helpoimmasta päästä ykkösen radat, muttei nyt mitään vaikeitakaan. Artulle ekalta radalta eka nolla aika päheellä ajalla, siistii!! :)) Puomi toimi hyvin, A ei. Toiselta radalta 15, lentokeinu, kielto kepeiltä ja pituuden palikka. Aika taisi olla nopein kiellosta huolimatta :)

Artun nolla :) Kiitos Ailalle videosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti