31.12.2013

Young, wild and freeJaippis-murunen tänään jo 4 vuotta!! Enpä olisi voinut uskoa, kuinka paljon tämä koira tulee minulle merkitsemään. Mietin pitkään mitä kirjoitan Jaimesta, mutta en ehkä löydä sanoja. Jaippis vaan on antanut niin paljon, että tulen olemaan ikuisesti kiitollinen, että olen saanut juuri Jaimen!


Jaippista kuvaillaan synttärionnitteluissa sanoilla ihana, suloinen, kultainen, hurmuri, taitava, pätevä, superharrastuskaveri. Se on kaikkea niitä ja kovin paljon muutakin, mun rakas aarre!

Neljässä vuodessa ollaan ehditty nähdä ja kokea vaikka ja mitä. Positiivisia ja negatiivisia asioita, mutta ihan kaikella on ollut oma merkityksensä tällä matkalla. Alussa kuljimme kapeaa ja mutkittelevaa polkua, usein hairahduimme sivuraiteille, välillä jopa risteyksistä täysin eri suuntiin. Nyt me ollaan löydetty yhteinen polku, joka on niin vahva, ettei siltä voi enää eksyä. Yhteinen tekeminen ja treenaamisen aito ilo ovat löytyneet, arvokkaampaa asiaa ei koiraharrastuksessa olekaan. Jaippis on nimenomaan tämän asian opettanut ja saanut aikaan suuren asennemuutoksen. Eipä voisi suurempaa lahjaa koiralta saada. Opetusmestari-Jaime, elämäni koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti