3.12.2013

Kuulumisia

Monta rautaa tulessa sinne, tänne ja tonne, niin ei vaan ehdi kirjoitella. Ei ole kiirettä, on vain ajanhallintaongelma, on joku viisas joskus sanonut :) Treenattu toki ollaan siitä huolimatta, kisattukin vähän. Pääpaino treenaamisessa on ollut tokossa, hakua ollaan tehty ja vähän aksaakin.

20.10 Tehtiin pitkä päiväreissu Janakkalaan. Arttu kisasi ekana aamukasilta ja Jaipen eka startti alkoi kuuden jälkeen illalla. Välissä kävin kuuntelemassa Brandellia tamskilla, erittäin positiivinen kokemus :)
Artulle hyviä ratoja, mutta ei nollia. Jaippelle piiiiiiitkästä aikaa nolla!! :) Ei kaunis, eikä sujuva, kärjestäkin jäätiin kaameitten kaarrosten takia, mutta nolla! Hyvä Jaipsu!
Pari muutakin kisaa ollaan käyty, Artulla paljon todella hyviä ratoja, Jaimellakin muutama :)

2.11 käytiin tsekkikoe tsaukkilassa. Tuomarina Riitta Räsänen. Liikkeet sekoitetussa järkässä. Jaippis oli ollut edellisen viikon lievästi sanottuna villi, joten melko paljon hirvitti mennä jo valmiiksi ylivireisen koiran kanssa agilityhalliin tottelevaisuuskokeeseen :D Ääntä riitti, veitsenterällä mentiin, eikä koomaltakaan vältytty, mutta selvittiin EVL agilityhallissa läpi! Meille se on hurjan iso asia! :) Pisteitä 276,5/2.

Zeta, ohjattu, kaket
Metalli (tiivistää päivän fiiliksen hyvin :D)
Seuraaminen, luoksetulo, ruutu, tunnari

Villiryhmä palkinnoilla! :)
Päästiin 10.11 extempore Vapun hyppyjumppaan tsaukkilaan. Paljon ideoita ja treenimotivaatiota jatkoon. Jaippis sai Vapulta mun koirankoulutushistoriallisesti arvokkaimman palautteen; se näyttää rauhalliselta ja rennolta. Suurin tavoite ja asia, jonka eteen ollaan tehty ihan hurjasti töitä. En pysty sanoilla kuvaamaan, mitä tuo palaute juuri Vapun sanomana mulle merkitsee. Paljon. Vieläkin menee kylmät väreet pelkästä ajatuksesta :)

Loppuun vielä viime sunnuntain hupailua hallilla, pääosissa Routa, Una ja Jaippe :) Kiitos treenikavereille!
Samaan tahtiin :)

1 kommentti: