27.8.2013

Tokon piirimestikset

Sunnuntaina kisattiin tokon piirimestikset Vaisaaren koulun kentällä :) Tuomarina Tiina Heino. Eka setti pikkuisen sekoitettu, toinen normijärkässä.

Istuminen: 10
P.makuu: 9, jätössä käänteli päätä, oli muuten ollut hyvä :)

Ihan oikea paikka!

Täysii, hianoo on!
Luoksetuloa :)
Ruutu: 10
Piti kävellä merkkiviidakon läpi kohti ruutua ja liikkuri vielä seisoi lähetysmerkin päällä, joten vähän jännitti, että mihin fokusoi. Oli kuitenkin bongannut ruudun hienosti ja todella ajatteli paikkaa, loistavaa :)) Vauhti Jaimeksi vähän hidas (saa tottakai hidastaa, kun ajattelee), kivalta se näytti kokonaisuutena kumminkin :)

Z: 9
I-M-S, istumisen loppu jähmeä, muuten tosi hyvä :)

Seuraaminen: 8,5
Räykkäsi ennen aloitusta ja lähti kauheissa fiiliksissä edistämään, oho :D Tasottui kuitenkin aika nopsasti. Seuruukaavio oli pitkä, kokonaisuuteen olen erittäin tyytyväinen! Lopussa edisti vielä uudestaan ja jossain käännöksessä pudotti pään.

Luoksetulo: 8
Hyvät stopit, hiekka vaan pöllysi! :)) Varasti vikan osan liikkurin käskystä, siitä -2. Tää menee ihan täysin mun piikkiin, nostin jännitettä sivulletuloon toisiksi viimisissä treeneissä ja jätin liikkeen liian herkkään tilaan. Mutta muuten liike oli tosi kivan näköinen, sellaista Jaippiksen normia :)

Ensimmäinen setti
Ryhdikkäänä merkillä :)
Näin nätisti pidetään kapulaa :)

Tosi vaikee oli tää kapula!

Nyt tarkkana!
Kaikki kuvat c. Sirpa Saari, kiitos!
Ohjattu: 10
Hyvä merkki! :) Oikea, nosto taas niin riskillä, mutta tällä kertaa onnistui :) Heino kommentoi, että "on tuo melkoisen riski tyyli nostaa, mutta näyttäähän se tosi hienolta, kun se onnistuu". Ja niinhän se on, varsinkin, kun se melkoisen harvoin onnistuu :D Täysin purematon palautus, jes!!! :)))

Metalli: 7
Tosi vaikea kapula (näkyy kuvassa), Jaippis ei millään meinannut saada vino-otetta, otti ensin suoran otteen, alkoi vaihtamaan ja turhautuessaan äänteli. Sinnikkäästi kuitenkin otti oikean otteen, joten siitä ihan täydet pisteet Jaipelle :) Ja hyppy oli nyt hyvä :)

Tunnari: 8
Ehkä otti liikkurihäiriötä, kun piti vähän tarkistella. Kerran tiukensi otetta palautuksessa.

Kaukot: 9
No oho!!! :))) Mikä asenne!! Ehkä pakahduin onnesta :)) Tekniikka toki prakaa, varsinkin s-i, mutta vitsit, se ei koomannut :))

Toinen setti Kiitos Marjaanalle kuvaamisesta! :)

Yhteensä 283,5p ja piirinmestaruushopeaa!! :) Koska joukkuekaveritkin oli tosi päteviä, voitettiin myös joukkuekultaa :) Treenikaverit Heikki ja Una voittivat aivan huikealla suorituksella, hurjasti onnea vielä! :) Ja onnea kaikille muillekin tuloksiinsa tyytyväisille :)
Iso kiitos meidän ihanille treenikavereille, kuten sanottu, tokoa ei tehdä yksin :)

Jaippiksen kanssa onnistuminen on aina aivan erityisen hienoa :) Se on mulle joka kerta tosi iso juttu, kun Jaime tekee yhdessä mun kanssa, hyvällä asenteella, hyvässä vireessä, ilman komaa :) Jaime on mennyt ihan hirveästi eteenpäin, niin teknillisesti, kuin asenteellisestikin :) Se vastaa aivan älyttömän hyvin treeniin, on niin palkitsevaa, kun treenatut asiat siirtyvät myös kokeeseen :)  Sen kanssa on kyllä ihan huippua tehdä, oon aivan äärimmäisen onnellinen, että mulla on just opetusmestari-Jaime (miljoona sydäntä!)

6 kommenttia:

 1. Näytti tosi hienolta! Paljon onnea!! :)

  VastaaPoista
 2. Riskiryhmään kuuluu riskit nostot. ;)

  VastaaPoista
 3. Vau vau! Onnea! :) Jaippis sais tulla opettamaan Valoakin, kun ilmoitin pojjaan nyt tokoryhmään... xD

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Hei hyvä, tsemppiä sinne! :)

  VastaaPoista