19.7.2013

Maaseutumatkailua :)

Kiirusta pitää, tosin ihan itse aiheutettua sellaista. Kilsoja on tullut autoon kolmessa viikossa 2800, joten aika tehokkaasti ollaan vähäiset vapaapäivät käytetty :)
Maanantaina 8.7 käytiin Purinan iltakisoissa. Ekalla radalla olin jotenkin löysä alussa, enkä saanut Jaimea 3-hypylle ja livahti hypyn ohi putkeen. Muuten puhdas rata ja aika kivalta tuntuikin :)
Toinen rata oli Savikon, muutama haastavampi kohta. 1-hypyltä ihan suora lähestyminen puomille ja Jaippis lähti sukeltamaan kontaktille,  niin että tipautti ekan riman. Se jäi ainoaksi virheeksi radalta, vaikka aikamoista vääntöä saatiin muutamassa kohdassa aikaiseksi :D Jos eka rima ei olisi pudonnut, niin en varmasti olisi uskaltanut loppurataa liikkua niin rohkeasti, joten eipä tarvinnut turhaan voivotella sitä, vaan sai olla hurjan tyytyväinen, että selvittiin rata oikeassa järjestyksessä :)

Viime sunnuntaina tehtiin Katjan kanssa päiväreissu Mikkeliin :) Neljältä aamulla lähdettiin ajelemaan ja puolenyön jälkeen oltiin kotona. Pikkusen väsytti mennä seiskaksi töihin, mutta reissu kannatti ehdottomasti tehdä! Kisapaikka oli kiva, aurinko paistoi, ihmiset leppoisia ja hyväntuulisia :)
Arttu aloitti kisapäivän, se on kyllä niin hauska :) Kilttiä poikaa vähän ympäristö jännitti ja jännittäessään se alkaa kovasti säheltämään, joten ekalla radalla tapahtui kaikenlaista :D Ekan hypyn ohi ja korjauksella ali, renkaan sivusta ja keinulta ekalla kerralla pois, uusinnalla autoin. Mutta osasi pujotella! Ja sai kaikki symppispisteet asenteesta ja vauhdista :) 
Toisella radalla hän oli jo eri pätevä! Rengas oli toisena esteenä, yritin auttaa, vaan en onnistunut. Kepeiltä oli tullut tokavikasta välistä, kun vedätin, en huomannut ja ihan mun moka! Mutta muuten tosi ehjä ja hieno rata :) Saatiin tehdä rengas radan ulkopuolella, erilaiset renkaat on sille kisoissa vielä vaikeita. Russeli on selvinnyt ekoista kuudesta startista varsin mallikkaasti! Kisaamisesta pitää saada vielä rutkasti kokemusta ja estevarmuus erilaisilla esteillä vahvistunee matkalla. Ympäristön ärsykkeet vaikuttavat pieneen poikaan, mutta toisen radan on pystynyt joka kisoissa menemään keskittyneesti, hienoa! :)
Kolmoset alkoi iltapäivästä. Eka rata oli oikein kiva ja helppo. 2-rima alas ja tokavika myöskin. Muuten oikein kivasti, kaarrattaahan se aina kun on mahdollista, mutta pysyi ohjauksessa oikein hyvin :)
Toisella radalla oli tekemistä vähän enemmän, ei mikään vaikea, mutta Jaimelle vaikeita päällejuoksuja monta. Ne pystyi onneksi rytmittämään pikkusen eritavalla, joten ei yhtään ohitusta, eikä riman pudotusta! :) Muurin ohi meni ja kepeillä tuli toinen virhe, mutta muuten oikein kivasti! Eikä siis yhtään rimaa alas ja vire pysyi molemmilla radoilla hyvänä :) 
Olipas kiva reissu, leppoisaa ja rentoa kisaamista, mukavaa vaihtelua :)

Tokosta taukoillaan vielä ensi viikko. Pk:ta ollaan treenattu ahkerasti ja innokkaasti :) Hakua pari kertaa viikossa ja eilen päästiin kokeilemaan uusia molareita ja uusia juttuja palkkaukseen, oikein kivaa! Tottistakin on tullut tehtyä. Seuruun aloitukseen olen rakentanut asennetta ja kivalta näyttää :) Esteet edistyy, noutoihin olen ottanut uutta sanaa, jolla tuodaan eteen. A on superkiva Jaimesta ja metrisen asennetta ollaan yritetty rauhoittaa, kapula aiheuttaa kovan kiihkon ja pelottaa laittaa Jaippia hypylle, kun ei yhtään välitä, vaikka varpaat kolisisi :( Eteenmeno aiheuttaa kyyläämistä, kun on niin kivaa, että saa juosta! Mutta kokonaisuutena homma etenee kivasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti