16.6.2013

Kato mä lennän taas

...meen läpi seinän!

Ihka ensimmäiset tokon SM-kisat lähestyy ja voi mun Jaime :D Viime viikolla tokokupla poksahti ja Jaippis teki parit niin huonot treenit, että meinasi ihan vetää vakavaksi. Oli ylivireinen, ääntelevä, rauhaton, eikä lainkaan kuulolla. Timeoutit vaan paukkui, kun ei selvitty edes ekalle merkille ilman tilannetta, huoh. Pohdinnan jälkeen, onhan meillä on ollut tokossa "liian kivaa". Ollaan treenattu paljon ja hyvällä fiiliksellä. Palkkaa on saanut paljon ja Jaippis on saanut juosta samassa treenissä paljon. Se on ollut niin kiva, että olen lipsunut juoksemisen säännöstelystä ja rauhottumisharjoitusten teosta ja vaan hymyillyt riemuidioottina :) Aksaa tehdään niin vähän, etten usko, että se on kuormittanut? Toki Jaime on ollut mukana hallilla, kun russeli on treenannut, voihan se toki kuormittua pelkästä hallin pihalla olosta. Haun vaikutusta myös mietin. Juokseminen on Jaimelle niin kiihottavaa, ettei se pura siihen yhtään, vaan päinvastoin nostaa stressitasoa. Haussa saa juosta ja koska siellä vielä palkataan ruhtinaallisesti, ehkä se sitten nostaa stressitason niin ylös, ettei Jaime ehdi purkaa sitä pois, vaikka treenit onkin pääsääntöisesti kerran viikossa, ihan maksimissaan kaksi. Ja ollaanhan me käyty paljon uimassa, jossa saa saalistaa keppiä useita kertoja, onhan sekin tietenkin stressaavaa.
En tiedä, mutta huonoa asennetta sekä treeneissä, että kotona on nyt viikon ajan purettu. Vaikka en näköjään edelleenkään osaa pitää asennetta hyvänä, niin onneksi ollaan harjoiteltu tämän purkamista sen verran, että tiukka toimintasuunnitelma on tehty, toivottavasti aika vaan riittää :)

Viime viikon torstain surkeiden treenien jälkeen pistin heti treenit pariksi päiväksi tauolle ja elämän rauhalliseksi. Sunnuntain sm-treenit meni ihan persiilleen ja tiistaina koko porukka käväisi Tanjalla, joten ti meni ihan lepäillessä ja ke illalla pääsi tekemään vain rauhallisen mielentilan juttuja. Pikakorjauskurssi tuntuu tehoavan, eilisissä treeneissä oli jo ihan erilainen koira ja tänään Kuppiksellakin pystyi tekemään suht nätisti :) Pyrin olemaan nyt todella huolellinen kriteerien mustavalkoisuudesta ja juoksemisen jälkeen pitää aina rauhoittua joko seuraavaan liikkeeseen tai kentän reunalle. Ruudun paikkaan mustavalkoisuuskuuri on tehnyt ihmeitä! Olen jostain syystä halunnut palkata "hyvistä yrityksistä", mutta kriteerien tiukentamisen jälkeen ruutu on aika hieno :) Ohjatun merkillä olen käskyttänyt paikkaa tyhmästi ja nostattanutkin sitä liikaa, siinä on nyt todella rauhaton ja jopa ääntelee, hitsi. Vasemmalle käännöksiä palkkasin kahdessa(!) treenissä ja nyt se taas kääntyilee itsekseen, niitä pitäisi saada paljon rauhallisemmiksi. Tunnari on ihan hajoamispisteessä, asenne on liian itsevarma ja kiireinen, juoksee häntä tötteröllä miljoonaa kapuloille ja ottaa hajun jo kaukaa tuulesta. Napsimista esiintyy varsinkin toistoilla. Aivohikeä ollaan haisteluun laitettu, en vaan oikein tiedä mitä uskallan enää tehdä.

Perus arvokisoja edeltävää meininkiä täällä siis :) Eikä taida olla vaan Jaippis, joka käy kierroksilla, mulla on menossa kahden viikon työputki ilman vapiksia ja kun ei nuku öisin kuin pari hassua tuntia (ei vaan tuu uni), niin kynttilä palaa aika hyvin molemmista päistä. Elmolla rajuja mahaongelmia taas, nyt on jo onneksi lääkekuurien ansiosta parempi.

Pitäisi siis koko porukan rauhoittua, kaivaa hyvä fiilis ja luotto tekemiseen taas. Ainoa tavoite kisoihin on tehdä oman tasoinen suoritus hyvällä asenteella ja siinäpä sitä tavoitetta onkin :) Toisaalta meinaa revetä riemusta, että päästään kisaamaan ja toisaalta tuntuu, että iik ja ääk, ei olla yhtään valmiita.

Olkoon seuraavien kahden viikon motto: "Älä sano mitään, mä vielä kesytän tän.." :)
Mun Spaceman ja Pätmän, syrän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti