22.6.2013

Juhannuskisat

Perinteiset juhannuskisat Tuorlassa :)
Russelipusseli debytoi kisauransa ja innostuin sitten pitkän harkinnan jälkeen ilmoittamaan Jaimenkin :) Ekana mittaus, 10cm alle medirajan ja hän sai jo mittauksessa ensimmäiset hilpeät hymyt, hihii :) Eka rata oli Sari Mikkilän kivan sujuva agilityrata. Arttu pysyi lähdössä! Sen jälkeen tapahtuikin kaikenlaista :D 3-hypyllä eka "jahtaan sua" -kielto. Puomia luuli keinuksi, himmaili ylösmenolla, mutta kiihdytti hyvin alas. Renkaan sivusta ekalla kerralla ja uusinnalla täräytti etujalat rengasta vasten, jolloin se hajosi. Sen jälkeen aika hieno pätkä kepeille asti, jotka oli liian korkean vireen takia täysin hukassa (oltiin kyllä aamulla käyty niitä tekemässä täysin virheittä). Olin päättänyt etukäteen yrittää kaksi kertaa ja sitten jatkaa rataa, jos ei onnistu, kun ei se vielä korkeasta vireestä niitä osaa. Loppu hienosti (myös keinu!) ja vikan hypyn ohi kiisi vielä. Mutta oli ihan hurjan hauskaa! Oma asenne oli kohdallaan ja viihdytettiin ihan kunnolla yleisöä :D

Näin pieni se on! Ja kiljuu ihan koko ajan :D
c.Henri Luomala
Toinen rata oli Bob Griffinin hypäri. Arttu oli tosi paljon keskittyneempi ja tekikin oikeasti hienon radan :) Alkuun leikkaus kepeille onnistui superhienosti, ite vaan rynnisin päälle, niin tuli tokavikasta välistä pois. En korjannut, vaan jatkettiin renkaalle, ja työnsin siitäkin kokonaan ohi. Uusinnalla hyvä ja sen jälkeen tosi hieno rata loppuun asti, lukuunottamatta pussia, joka oli Artun mielestä liian jännittävä.
Jäi ihan tosi hyvä fiilis :) onhan sillä niitä noita juttuja tosi paljon, mutta se on kovin nuori ja vielä terrieri, joten tottakai virettä saa hakea. Jo se, että se pysyi molemmilla radoilla lähdössä rauhallisena, oli siltä tosi iso ja hieno juttu! :) Kivalta vaikuttaa ja sen kanssa on ihan hullunhauskaa mennä :)

Välissä treenattiin tokoa Tanjan, Heikin ja Marjaanan kanssa :) Jaippis teki reippaasti kuumuudesta huolimatta. Merkit oli vähän hukassa, mutta niistäkin lopulta selvittiin :) Asenteen kanssa ollaan tehty hurjasti töitä koko viikko ja ihan hyvältä vaikuttaa, vaikka vähän henkinen hiki asiasta tuleekin. Sm:ssä voi tapahtua mitä vaan, mitään täydellistä luottoa ei tekemiseen ole, mutta toisaalta se suurin paniikkikauhistuskin on mennyt ohitse :)

   Asenteella! :)
c. Iris Kieme
Jaippis kisasi iltapäivästä kaksi rataa. Ekana Griffinin hypäri. Alussa Jaippis lipsahti putkiansaan, multa pääsi paniikkikarjaisu, jonka vaikutuksesta Jaime alkoi haukkua ja kiihdytti putkeen. "Tähän"-käsky aiheuttaa kait paineen, jonka se purkaa noin. Ehkä joku päivä opin olemaan hiljaa. Loppurata Jaimeksi ihan hyvin, rimat oli 65cm, joten niitä kyllä lenteli ihan kiitettävästi. Mutta pysyi ohjauksessa, ei karannut keppien jälkeen putkeen ja pituuden jälkeiseen valssiin tuli tosi nätisti! :)

Paarma tai joku muu ötökkä pisti mua ratojen välissä poskeen ja kun on hieman herkkä, niin puoli naamaa turposi aika nätiksi :D Paketillinen kyytabletteja (kiitos Tuorla :) ) meni ja silti illalla naama oli allergialääkkeiden jälkeen niin turpea, että toinen silmä muurautui puoliksi kiinni, eikä laskenut edes aamuksi :D
Rantamäki-Lahtisen agilityrata oli kivan helppo. Jaippis kaatui aika ikävästi heti 2-esteen jälkeen, en vaan saa sitä jarruttamaan tuollaisiin kohtiin. Elämää suuremmilla kaarroksilla ja toisellakin kaatumisella (voi että!) selvittiin puhtaasti tokavikalle rimalle asti ja vika rima sitten taas kerran alas. Surkuhupaisaa. Mutta olen tosi iloinen, että selvittiin molemmista radoista suurin piirtein oikein :) Ja valssit on menny nyt hurjasti eteenpäin uudella treenillä :) Eikä se onneksi loukannut, vaikka kyntikin maata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti