21.5.2013

Huittisten koe

Sunnuntaina Huittisten tokokokeessa, tuomarina Ilkka Sten. Oli aika painostava ja kuuma ilma, Jaippis kisasi viimeisellä numerolla.

P.istuminen: 10

P.makuu: 10
Tipahti alas suoraan ja nousi täpäkästi ylöskin :)

Seuraaminen: 10
Tuntui  pääosin tosi kivalta :) Peruutuksessa käskytin väärin, vino pa. Vas käännöksissä kontakti tipahti ja jossain täykkärissä oli väljä.

Luoksetulo: 10
Hyvä voima! Stoppi olisi voinut olla parempi. Ja muistin sanoa käsimerkin! :D

Z: 10
S-I-M, hyvä asenne ja seuruu tuntui aika kivalta! Istuminen oli vino asento

Ruutu: 10
Tuntui normia hitaammalta, mutta videolla näytti ihan kivalta. Jäi ihan keskelle, ei siis aivan kriteeripaikkaan, muttei etureunallekaan :)

Eka osa: http://www.youtube.com/watch?v=TQd0UpNhjSM&feature=youtu.be

Ohjattu: 10
Huono merkki, mutta nätti nosto!! Hyvä Jaime!! :)

Metalli: 7
Työtapaturma, kolautti takaisin tullessa estettä ja tiputti sivulla kapulan. Kapulassa aika isot laipat ja kapea keskiosa, hyvin otti silti vino-otteen!

Tunnari: 10
Meni suoraan omalle, tarkasti viereisen ja otti oman. Sivulla pyöräytti ja puri kiinni kerran.

Kaukot: 8
En tiedä mitä ajatteli, mutta nousee istumisen kautta seisomaan ekan istumisen. Asenne sen jälkeen todella hyvä, mutta s-i vaihdon tuli eteen.

Toinen osa: http://www.youtube.com/watch?v=jzIszap3-P4&feature=youtu.be
Kiitos Heidille kuvaamisesta! :)

Yhteensä EVL1 303p, kp/1.

Jäi todella hyvä fiilis!! Toki kiltteyspisteitä oli, mutta tunne Jaimesta ja yhteistyöstä oli todella kiva :) Kehäänmenot oli siistejä, siirtymissä Jaime oli ihan eri tavalla mukana kuin viime kokeessa :) Iloisen rento ja tuntui, että oikeasti tehtiin yhdessä :)) Vastasi kehuihin, mutta olin riittävän rauhallinen, ettei alkanut pitämään ääntä. Valmistelussa kokeilin uutta tyyliä, tuntui toimivan :) Huumaavaa tää toko ja varsinkin se, että tehdään Jaimen kanssa yhdessä! En pysty sanoin kuvailemaan sitä onnellisuuden tunnetta, johon meinaan pakahtua, kun Jaime tosissaan haluaa tehdä mun kanssa eikä yksin! :)) Monelle ehkä itsestäänselvä asia, me ollaan kuljettu piiiiitkä tie asian eteen ja nyt voidaan vaan nauttia tästä :)

Viime viikolla helatorstaina kisattiin Ojangossa kaksi starttia. Eipä niistä sen kummempia analyysejä, eka rata katastrofi, hypäri ihan ok, mutta hyllytettiin toki sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti