6.1.2013

Jaipen kaa :)


Koko viikonloppu kisaamassa! Ja oli kivaa! :)

Lauantaina isojen poikien tokokokeessa Lempäälässä. Lähtönumerolla 6. Vähän oli jännää :)

Tuomarina Jaana Tala.
P.istuminen: 10 :)

P.makuu: 8,5
Oltiin rivin kuudensia ja näin, että meni "tilaan". Ollaan treenattu häiriökäskytyksiä ja välillä Jaippis menee sellaiseen koomaan, ettei sitten tottele munkaan käskyä. Otin vähän vartaloapua molempiin käskyihin ja se kannatti :) Lisäksi oli kuulemma ihan vähän jätössä haistellut.

Tuomarina Riitta Räsänen, kehä2.

Luoksetulo: 8,5
Oon onnistunu kehittämään käsimerkin sanomisesta sellaisen pääjumin itselleni, etten kykene muistamaan sitä :-/ Eli nyt treeneihin mukaan, että liike alkaa -aina- sanoilla "ensimmäinen käsimerkki, toinen suullinen". Pysäytin sit suullisella, oli ihan ok, stoppi ei ollut niin hyvä kuin käsimerkillä ja kokonaisvauhti oli normaalia verkkaisempi, mutta välit oli kuitenkin ihan tasaiset :)

Z: 8,5
Asennot oikein hyvät, seuraaminen ei.

Ruutu: 7,5
Jaippis menee aina vasemman kautta merkille ja nyt iski työtapaturma ja lähti oikean kautta ja jätti merkin vajaaksi :-0 Hämmästyin niin, etten kyennyt sanomaan mitään. Eli merkin ennakoinnista ropisi pisteitä. Muuten ruutu oli tosi kiva, meni suoraan ja ihan keskelle, eikä törmännyt sivulletulossa :)

Seuraaminen: 7,5
Pikkusen keuli mopo ja yritti todella monta kertaa kääntyä omin nokkinensa vasemmalle! Venkuroi ja venkuroi. Ilme oli kiva ja piti paikan pääosin hyvänä, mutta aikamoista säätöä. Vas. askelissa kuului pieni ääni.

Tuom. Jaana Tala, kehä1
Ohjattu: 7
Arvonnassa vasen. Teki hyvän ja ihan suoran merkin :) Pyöräytti kapulaa kerran tuodessa, mutta en varsinaisesti tiedä mistä noin suuri pistevähennys tuli.

Hyppynouto: 9,5
Otti suoran otteen, kolisi vähän hampaissa. Hyvä meno- ja tulovauhti :)

Kaukot: 6
Tuplakäsky ekaan istumiseen. Istumisissa tuli eteenpäin, mutta muut vaihdot ihan ok ja asenne oli parempi! Viimeinen istuminen oli sellainen nenämaassaryhditön.

Tunnari: 6
Joutui tekemään pienen rauhoittelukiekuran ennen kuin meni rivin alkuun. Merkkasi ja otti oman heti. Pito oli huomattavasti parempi ja kapula oli Jaipeksi ihan siisti :) Pureskeluun oli tosi tiukka linja, siitä pisteet. Treenit jatkuu!

Yhteensä 250,5p ja 2-tulos.

Arvostelu oli tiukkaa, niin kuin kuuluu tommoisessa kisassa ollakin. 5,5p päähän jäi virallisesti kiltin koiran arvo, mut ehkä sit ens kerralla? Ihan ei omalla tasolla oltu kakkoskehässä ja tuli hölmöjä mokailuja, mutta kivasti Jaippis toimi, vaikka mua jännitti! Sen kanssa oli todella kiva tehdä :) Paljon hyvää ja treenatut asiat ovat menneet eteenpäin. Niin vaan kasvoi tokointo taas :)

Tänään taas kello soi aikaisin ja samaan halliin vei tie, laji ainoastaan vaihtui :)
Ei-No K. toimitti terapiakoiran virkaa täydellisesti! Ekalla radalla lipsahti keinun alastulolta ja mun valssi liikkui vähän väärään suuntaan ennen keppejä, yhteensä 10. Mutta hypärillä tehtiin hieno rata ja Tepi pinkoi nollavoittoon!! :) Kiitos Julialle koiran lainasta Santulle kisamatkaseurasta! :)

Makseilla tuomarina oli Asko Jokinen. Päivän teemana oli pitkät estevälit :)
Jaippis oli ihan tokomoodissa ulkona. Veinkin sen halliin vasta juuri ennen sen vuoroa ja toimi! Jaime oli todella hyvässä vireessä, ihan samanlainen kuin treeneissä. Ja voi vitsi, että sen kanssa oli kivaa mennä! Se ei yhtään kiehunut, eikä haastanut, vaan oli sellainen rento ja kuuliainen, eikä mun tarvinnut olla yhtään kireä radalla (inhoan sitä) :)) Osasin valita Jaimelle sopivat vaihtoehdot, rata tuntui ehdottomasti parhaimmalta kisaradalta ikinä, mä oon niin iloinen!! 14-putkelta meni todella pitkäksi, mutta ei siltä tainnut kauhean moni kääntyä. Toiseksi viimeinen rima rapsahti alas, vedätin vähän ja kai keskittyminen oli siinä viimeisessä rimassa, kun se viime viikolla tipahti. Toki vähän harmitti, kun nolla (ja voitto) meni sivusuun, mutta rata valoi niin paljon uskoa, että sen todellista voittoa ei voi lukea tuloslistasta :)

Toinen rata oli hypäri. Alku meni tosi kivasti! Kepeillä sitten menin 2-välissä kehumaan niin että tuli pois. Kun oli jo virhe, niin uskalsin testata kepeillä voimakasta taaksejääntiä ja hienosti Jaippis kesti! Yksi ylimääräinen putki (olin myöhässä), mutta muuten sekin rata oli tosi hyvä! Eikä yhtään rimaa pudonnut, edes vähän vaikeassa kulmassa olleet viimeiset hypyt :) Oon yhtä hymyä, kaksi rataa hyvässä viretilassa ja yhdessä mun kanssa iloisella ja rennolla fiiliksellä!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti