31.12.2012

Maybe it's not about the happy ending. Maybe it's about the story.


weheartit.com
Yksi vuosi on taas vierähtänyt, on aika tehdä yhteenveto (lähinnä tilastollinen) kuluneesta vuodesta, ennen kuin kääntää sivua. Vuoteen on mahtunut iloa, surua, naurua ja kyyneleitä. Epätoivon hetkiä ja huikeita onnistumisia. Vanhasta irtautumista ja muutoksen tuulia.

ELMO:
Ihan ensimmäisenä mitä nöyrimmin kiitän, että Elmo on saanut olla terve ja että saimme kokea vielä yhden ihan huikean kisakesän! Elmon suurin apu on ehdottomasti Tanja, toistan itseäni, mutta ilman Tanjaa en yksinkertaisesti voisi edes kuvitella, että Elmo pystyisi olemaan ilman lääkitystä, saati tekemään agilityä!
Kivasti löysimme pitkän talvitauon jälkeen taas rytmin. Elmon kanssa on vaan niin ihanaa mennä. Siihen voi luottaa täysin ja se toimii kuin ajatus. Oli ihan mahtavaa saada kokea vielä yhdet arvokisat Elmon kanssa! Suorituksiin olen erittäin tyytyväinen, teimme parhaamme, enempään emme olisi pystyneet.

Yhteenveto:
AGILITY
-28 starttia, joista 12 nollaa, nollaprosentti: 43%
-SM9-12 (219 minikoirakkoa)
-maajoukkuekarsintojen 14.sija (3 nollatulosta, 5 ja hyl)
-V-S Piirinmestari 2012

Elmolle toivomme ensi vuoteen terveyttä, terveyttä ja terveyttä :) Sivuääni kuului ensimmäistä kertaa lokakuussa, olen keventänyt Elmon rasitusta ja seurailemme tilannetta. SM-kisoihin on piirinmestaruuden myötä osallistumisoikeus, joten jos kunto kestää, niin SM:ssä ja piirimestiksissä starttaamme.

JAIME:
Nöyrästi kiitän myös Jaimen terveestä ja erittäin aktiivisesta vuodesta :) Alkuvuodesta Jaippis sairaslomaili kennelyskän ja tassuhaavan takia muutaman viikon, mutta muuten selvittiin ilman murheita ja Jaime onkin ollut hyvässä fyysisessä kunnossa. Jaimen kanssa vuosi 2012 on ollut kehittymisen ja henkisen kasvamisen vuosi. On pitänyt luopua agilityn suhteen tavoitteista ja hyväksyä se tosiasia, että jotkut asiat ei vain etene sitä tahtia, kuin itse haluaisi. Nollien ja niiden kuuluisien hyvien pätkien merkitys on kasvanut arvoon arvaamattomaan :) Heinäkuun tuplanolla kolmosista on ehkä sellainen, jota en unohda ikinä :)
Toko on salakavalasti tämän vuoden aikana hiipinyt Jaimen ykköslajiksi :) Jaippis onkin mennyt ihan hurjasti eteenpäin ja ennenkaikkea olen iloinen, että olen saanut pikkuhiljaa sisäänasennettua vähän rauhallisempaa ja keskittyneempää, mutta kuitenkin innokasta asennetta tokoon :) Tokon kautta löydettiin todellinen yhdessä tekemisen riemu ja siitä me ei luovuta koskaan! Päästiin Lentsun MM-tiimiin, joten kivoja treenejä luvassa myös ensi vuonna!
Ihan uutena juttuna aloitettiin pk-haku. Muutamissa treeneissä ehdittiin käydä ennen lumentuloa ja Jaime väläytteli jo ekoilla kerroilla erittäin hienoa työskentelyä! Haku on nyt talvitauolla, eikä me maltettais odottaa, että kevätkausi alkaa :)

Yhteenveto:
AGILITY:
-63 starttia, 6 nollatulosta, (koko kilpailu-ura 1,5v 96 starttia, 9 nollatulosta :D)
-nousi 3-luokkaan, sai yhden SERT-A:n

TOKO:
-1 VOI-koe, 6 EVL-koetta
-VOI1 25.3.
-2x EVL1

NÄYTTELY:
AVO-EH, AVK4, Turku ryhmis 22.9

FLYBALLissa osallistuttiin Onemind Dogs joukkueen kanssa Royal Caninin Flyball Winner -kilpailuun ja meidän joukkue voitti :)Vuoden 2013 tärkeimpänä tavoitteena on tehdä sitä mistä nauttii ja nauttia siitä mitä tekee :)
AGILITYYN en ole asettanut mitään tulostavoitteita. Oma motivaatio on ollut hukassa yhden jos toisenkin syyn takia koko syyskauden. Tavoitteena on siis löytää motivaatio takaisin. Treenataan ja kisataan silloin kun siltä tuntuu. Pääasia, että molemmilla on kivaa :)
TOKON päätavoitteina on saadaTK4 ja kesän SM-kisoissa hyvän suorituksen tekeminen sen hetkisellä tasolla. Kevään kalenterissa on jo monen monta kivaa koulutusta! :)
HAUSSA tavoitteena on BH-kokeen suorittaminen. Ja loput tavoitteet tulee sitten sen mukaan miten lajissa edetään :)

Iso kiitos kaikille meidän koutseille, Lentsulle tokon todellisista hyvänmielentreeneistä, Jaakolle ja Janitalle agilitytreeneistä ja Willelle ensinnäkin hakuporukkaan ottamisesta :) Ja iso kiitos ihan kaikille treeni- ja kisakavereille avusta, tsemppaamisesta ja henkisestä tuesta! Etenkin Tanjalle, Elinalle ja Anulle :) Tanjalle suuri kiitos koirien erinomaisesta huollosta!
Suurin kiitos kuuluu tietty rakkaille koirille, Elmolle, Jaimelle ja Artulle :)

KIITOS KAIKILLE JA ONNEKASTA VUOTTA 2013!! :)


2 kommenttia:

  1. Luulen, että kulunut vuosi, on ollut myös sulle melkoinen henkisen kasvamisen vuosi. Hyvin olet tsempannut ja jaksanut pitää kiinni omista näkökulmistasi.

    Kiitos meidänkin puolesta kuluneesta vuodesta. Kiitos treeniseurasta. Kisamatkaseurasta. Hyvistä keskusteluista. Ja kaikesta muusta.

    Matka jatkuu.... :)

    VastaaPoista
  2. Teillä on ollut hyvä vuosi kuitenkin, Elmo on super ja niin on Jaimekin! :) Tsemppiä ja iloista mieltä myös tähän vuoteen! :)

    VastaaPoista