30.12.2012

Jaime 3vee!!


Ihana, söpö ja hirveän rakas Jaippis tänään kokonaiset kolme vuotta!! Viimeiset kolme vuotta ovat olleet hyvinkin opettavaisia. Jaippis on mun elämäni koira, sellainen, jonka tulen aivan varmasti muistamaan vielä hampaattomana mummonakin :) Ei ehkä tuloksellisesta näkökulmasta katsottuna, vaan siitä kaikesta muusta.

Tämä kuva kertonee kaiken Jaipen kisafiiliksestä tänään (ja aina) :D

Synttärilahjaksi Jaippis sai 3 starttia Ojangossa. Tuomarina Sami Topra. Kisat alkoivat jo 7.30, joten neljältä soi kello.
Eka rata oli hypäri, aika suoraviivainen. Jaippis hyppäsi kakkoshypyn pitkäksi ja otti kolmoselta ekan kiellon. Neljä putkeen ja vitoselta karkasi ylimääräiselle hypylle. Yritin vekata 5-6 väliin, mutta Jaippis jotenkin luki ohjauksen vippaukseksi ja meni minne sattuu. Mentiin 6-8 oikein ja pussin jälkeiseltä hypyltä kielto, kun en vain ehtinyt. Säädettiin ja Jaippis karkasi vielä kepeillekin, joten lopetettiin sitten siihen. Vaikka tavoitteena oli synttärifiilis, niin siitä huolimatta meni tovi jos toinenkin ennen kuin pystyin keksimään yhtään hyvää (tai edes huonoa) syytä, että minkä ihmeen takia olin noussut neljältä kisoihin...!

Toiselle radalle oli kerännyt vähän angstimpaa asennetta :D Koska Jaippis ei ehkä ekalla radalla ymmärtänyt mitä halusin ja silloin kun joku ei ymmärrä, niin kannattaa korottaa ääntä, joten luotin huuto-ohjauksen voimaan. Kannattaa jatkossakin mennä talvisotahengessä ja huutaa kovempaa, koska selvittiin koko rata esteet oikeinpäin!!! Pikatarkistuksen jälkeen olemme viimeksi heinäkuussa selvinneet maaliin esteet oikeassa järjestyksessä.. Kunnon taisteluasennetta oli, kun Jaime kolmessa kohdassa yritti karata. Kaarratti ja kaarratti, mutta mä voitin, jee! Kivat kaverit yleisössä innostui kannustamaan ja kai me kaikki vähän innostuttiin sekunnin murto-osaa liian aikasin, niin putosi sitten viimeinen rima :( Henkinen voitto napsahti kyllä mulle :)

Kolmas rata oli myöskin ihan kiva. 4 hypyltä yritti karata putkeen, mutta taistelin pois, jee :) 8-10 hyppykuvio oli vähän haastava jo tutustuessa, kun 9 hyppy oli koko ajan häviksissä. Olin päättänyt tehdä kuvioon kaksi valssia, kun en luottanut, että Jaime pysyisi leikkauksella käsissä. Jaime hyppäsi 8 hypyn todella pitkäksi ja mulla oli 9 ihan kadoksissa, kun kalastelin sitä. 10-hyppyä en sitten enää saanut pelastettua. Loppurata ihan ok, keinu oli huono, tuli sivuun.
Ihan hyvä fiilis loppujen lopuksi jäi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti