22.11.2012

MonitoimiJaippis :)

Meillä on uusi harrastus! Se on haku! Ja me ollaan innoissaan, molemmat! :))

Ollaan käyty neljissä treeneissä eri ihmisten kanssa ja nyt me ollaan löydetty Jaimen laji! Se mieletön sinnikkyys ja työmoottori mikä Jaimella on, on kertakaikkisen ihailtavaa. Nyt sillä on laji, missä se pääsee toteuttamaan omia vahvuuksiaan, juoksemista, irtoamista ja itsenäistä työskentelyä :) Aluksi molarit vähän jännitti Jaippea, mutta eilen se jo repeili riemusta, kun metsässä oli taas uusia tyyppejä! Ja se tärisee, kun odottaa, että pääsee töihin, liikkis :) En ehkä 3 vuotta sitten olisi arvannut, että pk-lajeista innostun, mutta kaikkea voi matkan varrella tapahtua. On ehkä maailman parasta tehdä oman koiran kanssa jotain sellasta, mistä koira silminnähden nauttii (nauttii se tottakai muistakin tekemistään lajeista) :) Eihän siinä voi olla innostumatta! Mulle tää on ihan uusi maailma, iso kiitos siis Hannalle, jonka kautta päästiin Villen hakuporukkaan :)

Tokoa ollaan tottakai treenattu ja viime viikolla oltiin taas Lentsulassa. HMT:t eli HyväMielenTreenit, eipä siellä muita taida ollakaan :)
Kaukoja. Olen päättänyt vaihtaa tekniikan takajalat paikallaan tekniikkaan ja käskysanat uusiksi. I-S vaihdon saa tehdä vanhalla tekniikalla, tämä pidetään irrallisena muista vaihdoista, jos käytössä alusta. Ja muista sivupalkkaus! Sitten ohjattua, tai lähinnä ohjatun merkkiä. Toimi uudella stoppikäskyllä hyvin! Häiriötä kapuloista ja liikkureista enemmän, jotta merkin asenne pysyy hyvänä, eikä ala ennakoimaan. Seuraavaksi ruutua. Eteen roikkumista ei esiintynyt, vaikka ruutu oli todella lähellä aitoja. Teki kaikki ruutuunmenot tosi hyvin, hieno Jaippis! Tsaulla kävi vaan työtapaturma, luulen että itse käskytin stopin huonosti. Sitten Z. Istuminen uudella tekniikalla toimii käskytettynäkin, mahtavaa! Ja muutkin asennot hyvät :) Mutta olisin nollannut liikkeen, kun en osaa kävellä merkit vasemmalla puolella! Sain kotiläksyksi kävellä sen joka ilta eri suunnista. Koiraa ei tarvitse olla mukana :D Tunnaria pitkällä matkalla ja metallin otteen perustreeniä. Olikohan muuta. Ollaan toki treenattu paljon muutenkin, mutten nyt jaksa kirjoittaa. Eihän tässä blogissa muutenkaan ole yleensä päätä eikä häntää, joten ei turhaan poiketa tutusta tavasta! :D

Viime viikolla oli ATT:lla epikset. Santtu tuomaroi ja sain mennä Einolla, Raiviksella ja Diipallakin, kiitos! :)
Eino teki mölliradalla nollan, Diipa ja Elmo avoimella radalla :) Jaippis tais tehdä yhden ylimääräisen putken ja muutkin hyllytin. Olipas kivaa, on ne kaikki niin erilaisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti