4.11.2012

ATT:n kisat

ATT:n marraskisoissa tänään.
Jaippis kisasi Janitan kanssa ja meni kovin kiltisti :) B-radalta tempaisi nollan, siistiä! Ja kiitos Janita! :)
Nollarata: http://www.youtube.com/watch?v=IzR9RZi0MOA

Elmon olin ilmottanut kahdelle radalle ja olisi vissiin kannattanut olla ilmoittamatta. Hyppiksellä 4-este väärinpäin, 6-esteen rima ja vielä toiseksi viimeisen esteen ohi. Taas tuhannen taalan paikka napata se hyppyserti, mutta ei niin ei!
Toisella radalla jo keinulta 5, tää nyt oli aika tiedossa, kun Mattson ei oikeen Epan keinusta ole ennenkään tykännyt.. :-P Ja 8-10 -hypyt varmaan jokainen väärinpäin. Puomille meni sivusta, eikä kiertänyt, yritin pysäyttää, ei pysähtynyt. Sillälailla! Mutta hassunhauskalla Elmolla oli fiilis hyvä 10! :)
Hiphei ja hurraa, olis varmaan parempi jättää agility niille, jotka sitä osaa!

Tokosta ollaan pidetty pari viikkoa taukoa, ensimmäinen viikko ihan suunnitellusti ja toinen puolivahingossa, kun Jaippiksen kalenteri täyttyi agilitystä. Mutta olipa siistiä treenata maanantaina "pitkästä" aikaa :) Jaimella on tokoon ihan mieletön asenne! Olin ihan liikuttunut, kun se pystyi tekemään agilityhallin pihalla ihan yhtä innoissaan tokoa, vaikka muut teki agilityä :) Asenne tavoite on siis aika pitkälti onnistunut!
Tämä viikko ollaan keskitytty lähinnä ko-treeneihin. Ohjatussa ei ole tehnyt -yhtään- virhettä!! Asenne on onnistuneiden toistojen ja suuntapelin myötä parantunut, niin merkkiin kuin noutoonkin. Ohjatun vasen, me ollaan selätetty sut (ehkä)! :) Ja p.istumisenkin se osasi. Jäävissä paketti on vähän hajoillut, sekoittaa seisomisen ja istumisen. Opetin istumiseen uuden tekniikan ja olen palkannut sitä lelulla (normaalisti palkkaan jäävät namilla). Tein sitten tyhmänä liikkeenomaisesti lelu kädessä ja muutaman kerran palkkauksen jälkeen sain kyyläysmoodin esiin, hups. Kyyläysmoodissa Jaippis ei pysty istumaan, saman virheen olen tehnyt aiemminkin, oli päässyt tämä sääntö multa unohtumaan. Se on alkanut ennakoimaan merkkien käännöksiäkin, eli seuraavaksi työn alle zeta. Kaukojen asenne on parantunut peruuttamisella, mutta paljon on vielä töitä. Huomenna kisataan tsaukkilassa, onpa kiva nähdä tilannekatsaus kaukoista!

Muutoksen tuulet puhaltaa! Tää viikko meni yhtä mukavalla fiiliksellä kuin viime viikkokin (not). Olipa kasvattava puolivuotinen, kannatiko vai ei, sitä en tiedä. Mutta tulipahan todettua, että aina ei ruoho ole vihreämpää aidan toisella puolen. Mutta nyt päätös on tehty ja sain viikkoon mooonta tuntia lisää, hyvästi maratonpäivät :) Ja muuttolaatikotkin on eteisessä valmiina, kohta me ollaan naantalilaisia taas. Ja Jaime on saanut uuden harrastuksen, missä saa luvalla juosta ja haukkua, oon aika varma, että se on Jaimen juttu :-P Ekat treenit ensi viikolla, jee! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti