25.10.2012

TuplaPiirinMestari!

Lauantaina Tsaulla 3 starttia molemmilla, tuomareina Kati Wala ja Johanna Wütrich.
Ensimmäisenä "ihan tavallinen" agilityrata. Otettiin Epan kanssa samantien virhekiintiö täyteen kahdella riman pudotuksella ja puomin alastulo vitosella. Yhteensä virheitä siis 15 ja kolmas sija. Ei ne nollat, mut ne palkinnot! :-P
Jaippis oli todella hyvässä mielentilassa (vaikka starttasi ekana ja odotti rataantutustumisen hallissa!!) ja vetäisi oikein hienon radan :)) Muutama kaarre pitkäksi, kun ohjaus oli taas vuoden myöhässä ja yksi rima tipahti. Hiekka oli ponnistuspaikassa todella pehmeää ja oli muillekin vaikea. Olin ihan superiloinen Jaimen menosta, sillä ei yhtään keittänyt, vaikka ollaan oltu yli 2kk kisatauolla :)

Kisat käytiin kahdella radalla, minit ja maksit meni pahasti päällekkäin. Sain onneksi vaihdella koirien paikkoja, niin molemmat koirat ehti mennä kaikki radat :)
C-agilityradalla aloitti Jaippis. Alun hyppysokkelosta selvittiin yhdellä rimanpudotuksella! 5-esteen viskileikkaus onnistui, mutta käskytin putkeen, niin Jaippis pinkaisi kauempaan päähän putkeen. Radassa oli paljon vaikeita kohtia ja vain yksi este meni väärinpäin!
Elmo meni heti perään B-hyppyradan. Ja hienon nollan tekikin ollen neljäs :)
Jaippiskin meni hypärin hienosti, serpentiinin eka hyppy väärinpäin mun huonon rytmityksen takia. Yksi rima tuli tälläkin radalla, kun en vieläkään osaa olla hiljaa, kun Jaippis hyppää. Mutta Jaime teki oikein hienosti töitä :)
Elmo meni viimeisenä agilityradan ja teki sujuvan nollan sijoittuen toiseksi! Ja näin ollen yhteistuloksissa EpaElmeri voitti ja uusi piirimestaruutensa, jee!! :)) On se niin kone!
Elina kuvasi ja teki videon Piirinmestarista, kiitos! :)
https://www.youtube.com/watch?v=DFo3otpuXek

Sunnuntaina ehdittiin kisata vielä yksi rata ennen kuin piti mennä klo 12 avaamaan kauppaa. Elmo kisasi hypärin ja teki tyyppivirheensä, kun lähti hakemaan U-putken pimeää päätä. Sitä ennen oli kyllä tullut yksi kielto muurilta. Jaippis kisasi agilityradan, kepeiltä 5, kun lähti kesken pois, taisin rynniä. Ja toinen vitonenkin oli tullut jostain, varmaan joku ylösmeno. Mutta oli oikein kuuliainen ja tuli putkiansankin ohi!

Olin todella positiivisesti yllättynyt Jaimen asenteesta :) Sillä ei keittänyt kertaakaan yli, siistiä! Tuli kaikkiin ohjauksiin ja tuntui tosi kivalta ohjata :) Selvittiin neljästä radasta kaksi rataa maaliin kaikki esteet oikein päin, jee! Ja niillä kahdella hyllyradallakin hyllytettiin vain yhdessä kohtaa, oho! :)


weheartit.com
Jotta tasapaino säilyisi, niin viikonlopun onnistumisten jälkeen tää viikko onkin ollut kaikkea muuta kuin kiva. Onneks sitä on enää 3 päivää jäljellä. Puuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti