8.9.2012

Tottelevainen Jaime :)

Tänään Auran Nuuskujen tokokokeessa Kaarinassa. Tuomarina Tuija Sere.

Paikalla istuminen: 10

Paikalla makuu: 8
Tuplakäskyllä maahan, muuten oli kuulemma ollut hyvä.

Seuraaminen: 9
Teki hienosti töitä, jes! Olen todella tyytyväinen sen asenteeseen ja tarkkuuteen :) Juoksuosuus oli heti alussa ja pitkä, mutta katse ei tipahtanut kertaakaan! Käännökset oikein hyvät ja täpäkät. Vasemmalle käännökset ja hitaaseen siirtyminen näyttää nyt Jaippiksesta samalta, joten lähtee tekemään vas. käännöstä, kun vaihdan hitaaseen ja poikittaa taakse. Olen terävöittänyt kääntymisiä käskemällä sivu ennen käännöstä. Ehkä se sekoittaa. Pitää kysyä tähän jotain!

Luoksetulo: 7,5
Meni valmistelusta vähän matala moodiin, ja vaati taas tuplakäskyn maahanmenoon. Seisominen valui Jaimeksi vähän, maahanmeno oikeinkin hyvä. Tönäisi pikkusen kun tuli sivulle, kauneusvirheistä 0,5.

Z: 8,5
Liikkuri seurautti todella lähelle merkkiä ja mulle tuli siitä paine ja hätiköin käskyn, enkä ehtinyt saada mun jalkoja oikein, joten istumisen vartaloapu näytti suuremmalta, kun oli väärä jalka edessä. Vartaloavusta siis koko 1,5p. Asennot siistit ja istumisen teki uudella, nopeammalla tekniikalla, hyvä Jaippis! :)

Ruutu: 8
Merkin ja ruudun stopin ennakoinnista miinukset. Kehänauha oli valkoinen ja ruutunauha taas t.sin ja merkit punaiset. Kehänauha lepatti tuulesta ja Jaippis meni vähän epävarmasti ruutuun. Jäi ihan etureunalle, mutta oli onneksi nippanappa sisällä :) Merkin ja ruudun vauhti hyvät :)

-------

Ohjattu: 8,5
Arvonnassa vasen ja se MENI!! :))) Ja asenne oli hyvä! Pikkasen pyöritteli tullessaan, mikä varmaan korjaantuu, kun varmuus liikkeeseen löytyy. Aika voimalla törmäsi, kun tuli sivulle. Pyörittelystä ja törmäämisestä miinukset. Mutta se halusi hakea sen minkä mä käskin, mahtavaa!! :))

Metalli: 10
JEE!!! Vino-ote ja hieno asenne! En voi muuta kuin riemuita :))

Tunnari: 8
Nokkasi väärää ja pureskeli matkalla, mutta huomattavasti vähemmän kuin viimeksi, vaikka työskenteli vähän epävarmemmin. Mutta nyt voin luottaa, että se oikeasti haluaa löytää oman :)

Kaukot: 5
Järkkä oli s-i-m-i-s-m. En saanut nousemaan toiseen istumiseen. Liiskasi ja teki vajaat asennot. Mutta ei ne ole vielä siinä kunnossa treeneissäkään, että voisin kisatilanteessa vaatia hyvää suoritusta.

Yhteensä 260p ja toinen EVL1/1.!!! :))

Vitsi, että on siistiä, kun yhteistyö toimii! Jaipilla oli koko kokeen hyvä asenne (miinus kaukot). Palkatta tekee hyvin ja palkkautuu hyvin liikkeiden välillä. Sen kanssa on niin kivaa tehdä ja sitä mä arvostan kaikkein eniten, iso sydän!
Olen todella tyytyväinen koko kokeeseen. Työtapaturmapisteitä meni maahanmenojen kaksoiskäskyistä, olen treenannut häiriökäskyttelyä ja se selkeästi jäi vähän päälle. Mutta ei menny muiden käskyistä, vaan vastasi siihen mitä ollaan treenattu, kivaa! Zeta oli täysin mun moka. Ohjatusta mä oon todella onnellinen, se oli oikea työvoitto! :)

Muitakin iloisia toko-uutisia on, sillä Jaime pääsi Lentsun MM-tiimiin!! Jee! :))
Eipä siis ole yllätys, että tokointo on ihan taivaissa asti :)

Keksin tehdä ohjatusta pelin, jossa Jaime voittaa hakemalla oikean kapulan. Peli on toiminut kivasti ja Jaimen asenne on parantunut huimasti, koska nyt sen ei tarvi "totella" vaan saa voittaa :)  Mun peli, mun säännöt, Jaime saa voittaa erän, mutta mä voitan lopputuloksessa :-P Jos mulla ei ole auktoriteettia (mitä Jaakko vähän vihjaili), niin voin sitten keksiä pelejä, heh! :D

Elmo aiheutti sydämentykytyksiä maanantaina. Olin vasta kasin jälkeen Naantalissa koulusta ja vastassa odotti turkinpippureiden tuoksuisia oksennuslammikoita.. Se oli siirtänyt tuolia, kiivennyt pöydälle ja varastanut 400g pussin turkkareita, avannut pussin ja syönyt n.300g niitä. Suklaasankari oli tällä kertaa salmiakkisankari ja sokerihumalan tilalla oli suolahumala. Oltiin puoleen yöhön asti tiputuksessa Tuhatjalassa. Onneksi sillä oli varaelämiä jäljellä ja selvittiin säikähdyksellä, huh! Jaippiksellekin kävi haaveri kepin kanssa, mutta onneksi siitäkin selvittiin suht helpolla ja parin päivän saikulla, tuplahuh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti