29.7.2012

Treeniä, treeniä

Vihdoinkin ehdittiin hallille russelin kanssa niin, että oli kamera mukana!
http://www.youtube.com/watch?v=LlmnCsSygvY&feature=plcp
Tyyppi vetää kunnon asenteella, vitsi se on hauska! :) Äänitehosteet puuttuu tästä, Jaime on asentanut siihen kunnon pärinän :D Kaivan ehkä verta nenästäni, mutta Artulle on opetettu putkikin niin, että se juoksee Jaimen perässä, onkohan se sitten "trained by Crazy Jaime"? Tulee hienosti ohjauksiin ja nyt se jo kääntyykin. Kepit ja putki on sen mielestä kivoimmat esteet. Varsinkin keppejä tarjoaa hyvin :) Pitäisi opettaa sille ne nyt tiiviissä tahdissa, niin ne olis joskus valmiitkin. Puomille pitää vielä auttaa (tekee videolla kolmatta kertaa isoa puomia), muita kontakteja ei ole vielä tehty. Nenäkosketus erillisenä aloitettu, täytyy miettiä että mitä kontakteille tekee, kun se menee niin kovaa. Russelipusseli on treenannut osittain tietoisena valintana ja osittain ajanpuutteen vuoksi tosi vähän, ihan maksimissaan kerran viikossa ja taisi sillä olla melkein 2kk:n taukokin keväällä :-0 Mutta kivalta se näyttää nyt ja mun mielestä rauhallinen eteneminen on sopinut sille hyvin :)
Kotimittauksella minimiehen säkä 26cm. Enää ei mahdu 35cm riman ali, niin ettei pystyhäntä pudottaisi rimaa, jes!

Jaime treenasi kontakteja, tasapuolisuuden nimissä hänenkin piti saada video!
http://www.youtube.com/watch?v=xHDQ5B7KNyQ&feature=youtu.be
Puomi näyttää nyt kivalta ja kestää hyvin taakse- ja sivuirtoamisen. Kulmat pitää ottaa tehotreeniin, etenkin loivat vinokulmat. Menee puomille niin kovaa, että vaaratilanteita syntyy, kun se ei suorista itse ja on niin kovin iso, että sen on vaikea pysyä puomilla, jos ajautuu liian reunalle. Oma vika, kun olen treenannut nyt vauhtia paljon, enkä ole muistanut vahvistaa kulmia vauhtiin sopivaksi. Mutta onneksi se tykkää todella paljon treenata kontakteja ja tekee kulmat apukepeillä hyvin, joten eiköhän ne treenillä parane :)
Huispailu-videosta joku jo kyselikin. Olin  päättänyt etten sitä tänne laita, kun mulla on tapana ensin testata kaikessa rauhassa ja jos testi onnistuu, niin sitten vasta "julkistaa" se :) Mutta laitetaan nyt. Ajoituksissa on paljonkin viilattavaa ja tämä on vasta toinen treeni, joten ei kannata turhan kriittisesti arvioida :)
http://www.youtube.com/watch?v=vjC3nwZzIcU&feature=youtu.be&fb_source=message
Jokatapauksessa eurooppalaistyylinen ohjaus tuntuu hirmuisen hyvin sopivan italiaanolle, muutos on melkoinen! :))) Oon niin innoissani tästä! Aivot vaan sauhuaa, kun pitää niin hirveästi miettiä :-P Todella paljon pitää omaa ohjausta muuttaa, mä en malttais odottaa, että pääsen oppimaan tästä tyylistä lisää!

Terapiakoira vaati, että hänenkin pitää saada oma video, koska hänen kisaratojakin on laittoman harvoin kuvattuna! Ja tottakai hänelle piti oma video tehdä :)
http://www.youtube.com/watch?v=Xk0lVM5yXhE
Huomion arvoista on lähdössä pysyminen ja puomin 2on2off!! Ja kyllä, tämä on se sama koira, jonka kisoissa vippaan lähdössä sylistä liikkeelle ja puomin alastulolle juostaan kilpaa :D Mitään muuta ihmeellistä siinä ei sitten olekaan, kun Epa palautuu vielä karsinnoista, niin en halunnut hypyttää ja keppejäkään en jaksanut pennun jäljiltä vaihtaa :)

Maanantaina käytiin taas Lentsulassa. Tehtiin EVL kisanomaisesti läpi. Jaippis oli hurjan hyvällä asenteella! Erityispisteet hän sai zedarin istumisesta, ohjatusta ja tunnarista! Melkein kaikki mitä ollaan treenattu "korjattavina" juttuina toimi, jee! Kaukot oli kauheet, metallin otti suoralla otteella (uusinta hyvin) ja mä en ollut aina kartalla säännöistä. Mutta Jaippis oli oikein kuuliainen ja pätevä :) Kaukoihin kokeillaan seuraavaksi uutta m-i tekniikkaa. Tykkää temputtamisesta, joten treenin osti hyvin ja tekee tosi kivasti läheltä. Täytyy katsoa, josko tällä koomailu korjaantuisi. Ja ruutua pitää rakennella paljon eri paikkoihin eri kentille. Nyt hakee jo selvästi paremmin, joten treenit jatkukoon! Kiitos taas Lentsu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti