24.6.2012

SM-kisat

Taskuraketti kesätukassaan <3

Viime viikonloppuna huikeat SM-kisat! Olin päättänyt mennä Elmon kanssa vain yksilöt, joten lähdettiin vasta su-aamulla ajamaan Tikkakoskelle. Kello soi neljältä ja matka alkoi viideltä. Kisapaikalla oltiin hyvissä ajoin, tuntia ennen rataantutustumista. Minien hypäri oli Savikon. Rata oli helppo, ainoastaan 2-putki mietitytti, kun lähdetään lähdöstä samaan aikaan. Valitsin pakkovalssin putkelle, koska se oli mun mielestä ykkösriman kannalta järkevin valinta. Siihen vähän töksähtikin, mutta muuten oikein sujuva nolla Elmolle :) Yksi kaarre meni vähän pitkäksi ja lopun päällejuoksuissa olisin voinut liikkua paremmin, mutta tosi tyytyväinen olin rataan :) Ihanneaika oli vahingossa (näin ymmärsin) todella tiukka ja lopulliseksi tulokseksi 0,85 ja sijoitus 31. Ennen rataa meinasi alkaa jännittämään liikaa, mutta hyvin sain ajatukset oikeisiin asioihin :)

Minien finaali oli viimeisenä ja vettä satoi aika reippaasti. Startattiin numerolla 20. Tavoitteena oli mennä ihan täysillä ja niinhän me mentiin! Elmolle radan ensimmäinen nolla! Keppien jälkeinen valssi oli myöhässä ja Elmo ajautui mun väärälle puolelle, mutta koska se on superkiltti, niin sain pelastettua :) Kontaktit on nyt superhyvät, vitsi mikä A!! :)
Finaalirata: http://www.youtube.com/watch?v=xVo2u27Dz-Y&list=UU_qKHOwzHXrOJTq_HaIVyFQ&index=6&feature=plcp

Agilityradan loppusijoitus 5.!! Ja yhteistuloksissa Elmo SM-9!! Kuinka siistiä! Kympin sakkiin oli tavoite ja se tavoite täyttyi :) Tehtiin kaksi hyvää rataa ja tällä kertaa se riitti yhdeksänteen sijaan, joten ei voi muuta kuin olla superiloinen! Jos nämä olivat meidän viimeiset sm-kisat yhdessä, niin niitä voi todella muistella lämmöllä <3 Kotimatkalla tipahti muutama kyynel poskelle, mun taskuraketti on ihan mahtava koira, sen kanssa on niin ihanaa mennä, kun se toimii kuin ajatus! Ollaan saatu kokea ihan mielettömiä hetkiä yhdessä! <3
Iso kiitos Elinalle kaikesta mahdollisesta avusta ja tuesta! Tanjalle Elmon erinomaisesta huollosta, ilman Tanjaa emme voisi edes kuvitella enää kisaavamme! Janitalle ja Jaakolle valmennuksesta ja Vapulle psyykkauksesta, jonka ansiosta kisahermot pitää :) Suuren suuret onnittelut vielä koko potin keränneille LAWilaisille! Joukkuekisassa kultaa ja hopeaa, Elinalle yksilökultaa ja Jaakolle hopeaa! Ihan mieletöntä, te ootte niin huippuja! :)

2 kommenttia: