13.5.2012

Askeleen lähempänä :)

Tänään 4 rataa Tsaulla. Tuomareina Salme Mujunen ja Jari Tienhaara.

Ensimmäinen rata oli Tienhaaran, jossa oli pari vähän jännittävää kohtaa. Kakkosen saksalainen meni pitkäksi, kun Jaime lähti putkelle päin mun tönäisystä (joka oli myöhässä). Tuli kiltisti ja teki hienon puomin :) Keinu oli aika villi, juoksi niin kovaa päähän, että sillä oli etujalat ilmassa, pysähtyi kuitenkin :-0 8-rima alas, olin  myöhässä. Radan tavoitteena oli selviytyä keppien jälkeisestä elämästä ja me selviydyttiin suht sujuvasti! Puomille oli typerä kulma ja Jaime oli puoliksi ulkona puoliväliin asti.. :( Lopussa oli ihan mahdoton loppusuora, joka ei onnistunut. Virheistä huolimatta Jaippis pysyi koko radan kuulolla ja oli kiltti! :)
 http://www.youtube.com/watch?v=B0FTxN8JwZU

Toinen rata oli Mujusen. 2-hyppy meni pitkäksi, mutta Jaime ei suuttunut mulle, vaan jatkoi kilttinä :)) A oli seinään päin ja siitä oli hyppy-rengas-väärä pää putki -suora. Jätin Jaimen A:n kontaktille, ja kävelin renkaan taakse vastaanottamaan :D Agilityä? No selvittiin loppurata kahdella pitkällä kaarroksella, joten tehtiin NOLLA! :-0 Aikamoista! :D
http://www.youtube.com/watch?v=0pGYrtvNx0c&fb_source=message

Kolmas rata oli Tienhaaran ja se oli Jaippikselta oikeasti tosi hyvä :) Ihan lopussa oli hyppy todella hankalassa paikassa ennen putkea ja siihen piti kääntyä kovasta vauhdista, kun liike vei kohti putkea. Jaime lähti putkelle ja kauniilla yliääni-C:llä kutsuin sen pois. Pyörähti ja tuli hypylle. Ja sai siitä kiellon :( Se ei missään kohtaa ylittänyt hyppylinjaa, joten kielto oli tulkinnanvarainen. Kävin kysymässä asiasta ja näytettiin vielä videokin, kun muutkin oli samaa mieltä, mutta ei auttanut. Harmittavaista..
http://www.youtube.com/watch?v=fJSLoIN_z50

Viimeinen rata oli Salmen hypäri. Siinä oli sellaista luukutusta, että ei ollut mitään mahdollisuutta selviytyä. Jätettiin puolesta välistä pätkä pois ja tehtiin loppu. Mutta vitsi mä oon iloinen mun Jaippiksesta! Murunen oli niin kiltti ja kuuliainen tänään! <3

Arttu oli mukana kisoissa. Sille kävi tosi harmittavaisesti pari viikkoa sitten, kun karannut berni alkoi jahtaamaan sitä. Arttu huusi ihan hysteerisesti juostessaan berniä karkuun. Sen jälkeen se on pelännyt isoja koiria :( Otin sen mukaan, koska halusin sosialistaa sitä ja tietenkin sitten eräs russeli kävi sen päälle :(( Niin ärsyttävää, että se sai uuden huonon kokemuksen, kun se ei muutenkaan ole ollut muiden koirien kanssa mitenkään liian rohkea.

Oltiin jo lähdössä, kun istuin kyykyssä mun auton takana Arttu sylissä ja höpöttelin vielä. Joku (tummahiuksinen nainen) punaisella, melko pienellä autollaan peruutti iloisesti meidän päälle! :-0 Pääsin just ja just seisomaan ja pysyin onneksi pystyssä, kun auto osui munhun. Pelästyin ihan törkeästi ja niin kaikki muutkin pihalla. Olin niin hämmentynyt tilanteesta, että en tajunnut tehdä muutakuin rutistaa russelia! Auto tökkäsi myös mun vetokoukkuun, eikä kuski kuullut sitäkään kolahdusta?! Luojan kiitos, pentu oli sylissä, muuten olisi käynyt huonosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti