12.4.2012

Pääsiäisen tehotreenausta

Huippukiva pääsiäinen alkoi ja loppui agilitytreeneillä :)

Torstaina oltiin Jaakolla. Erittäin hyvät treenit, niinku aina! Jaippis oli kivasti kuulolla, ainoastaan putkijarru oli epäkunnossa. Muut virheet johtu lähinnä mun rytmityksestä. Hävettää kyllä, että mä en itse muista käyttää Jaippiksen sääntöjä ja oikeita käskyjä, vaikka Jaakkokin muistaa ne kaikki, heh :D Ehkä mä joskus opin, onneks mua jaksetaan muistuttaa samoista asioista kerta toisensa jälkeen :) Testailtiin pariin kohtaan eri vaihtoehtoja. Jaakko pisti mut ohjaamaan taas hiljaa ja se kyllä toimii, Jaippis saa rauhassa tehdä, kun en höpötä ja kiihdytä sitä turhalla käskytyksellä :) Kiitos Jaakko!
Ihana Iris kuvaili treenejä ja oli vielä väsännyt hienon videonkin, kiitos!!
http://www.youtube.com/watch?v=VU4X-JOepLA

Perjantaina kävin treenaamassa koko kolmikon kanssa, piiitkästä aikaa Arttukin oli mukana :) Jaippis teki radan loppuosan ja keppien kulmia. Mä jatkuvasti yllätyn kuinka paljon se on mennyt eteenpäin :-0 Sen kanssa tekeminen tuntuu jo ihan oikealta agilityltä :) Arttu teki pientä rataa ja jotain perustekniikka -juttuja. Juoksupuomiakin treenattiin. Miniatyyrikoira oli ihan ässä, vaikka ei ole tehnyt pariin kuukauteen. Imee jo kivasi esteille ja menee lujaa, jee :) Elmokin treenaili tai lähinnä hömpötteli, kun se oli kesätukassaan ihan villinä :D

Sunnuntaiaamulla käytiin Jaippiksen kanssa tekemässä vähän hyppyjumppajuttuja ja kontaktitreeniä. Sillä on nyt aika kivat kontaktit, varsinkin puomi :) Arttu treenaili sylkkäriä ja teki "mölli"puolen radasta 9 estettä nollana :) toisessa setissä vielä keppejä. Elmo treenasi kontakteja ja hyppeli A:lta miten sattui, jepjep :)

Maanantaina oli ensin Janitan treenit. Mulla oli alun (1-3) ohjauksessa rytmitysongelmaa, se piti tehdä pari kertaa. Jaippis oli superhyvin kuulolla ja putkijarrutkin oli kunnossa! Puomin jälkeistä kuviota piti hinkata pari kertaa, mutta saatiin sekin onnistumaan hyvin. Ja vitsi se meni taas hyvin, kun pidin oman turpani kiinni ja keskityin olennaiseen :) Kevyistä treeneistä tuli oikeasti melko kevyet, koska Jaime oli kilttinä :)
Treenien jälkeen Jaimella oli hetki aikaa palautua, ennen kuin mentiin ATT:lle. Tuomarina oli Marjo ja radat oli kivat, niinku aina :) Eka rata meni sirkushuveiluksi, en saanut sitä jarruttamaan 4:lle ja toisen A:n vapautin ihan liian aikasin, jolloin se tuli pussista miljoonaa ja olin päätyhypyltä pahasti myöhässä. 13 hypylle ei tullut nättiä kännöstä ja mun "valssi" vaan peruuttaa, enkä käännä missään kohtaan rintamasuuntaa esteen 14 ponnistuspaikkaa kohti. Loppu meni sikailuksi, pudotti toiseksi viimeisen riman ja ryntäsi viimeisen hypyn ohi lelulle. Toki olin myöhässäkin. Kisa-angsti meinasi ottaa voiton, kun treenit menee niin paljon paremmin kuin kisat, että kisamotivaatio on viime aikoina ollut hukassa. Kiitos Jaakon asenne löytyi takaisin seuraavalle radalle. Onni on ihanat kasvattajat! :)
Toinen rata oli oikeasti hyvä ja se myös tuntui hyvältä :) Jaakko oli ohjeistanut, että Jaime pitää vapauttaa 1,5m päässä 10 hypystä. No vapautin sitten 5m ennen, joten 10 hyppy meni pitkäksi ja 11 hypyllä olin ihan poissa kartalta, joten rima tipahti. Perkule, kun on pakko tehdä idioottimokia, mur! Virheestä huolimatta jäi ihan tosi hyvä fiilis radasta :) Katja oli kiltti ja kuvasi molemmat radat, kiitos! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Xb1Ne3wHBN8&feature=youtu.be&fb_source=message

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti