21.2.2012

Viikonlopun kisat

"Think you can, think you can't: either way, you'll be right."

Tammikuun antoisan NL-leirin jälkeen pidettiin kennelyskän takia muutama viikkoa taukoa, mutta nyt ollaan päästy taas kunnolla tekemään. Aika paljon on tullutkin treenattua ja nimenomaan aksaa. Aiheellisen asenneravistelun jälkeen treenimotivaatio on ollut taas huipussaan! Onni on maailman parhaat kasvattajat <3 Jännää, miten oikea asenne katoaa niin kovin huomaamatta ja miten sen uudelleen löytäminen on joskus todella vaikeaa. Treenit on viime aikoina mennyt tosi kivasti ja Jaimen ja mun yhteistyö radalla on ottanut askeleen eteenpäin, nimenomaan sen oikean asenteen ansiosta :)

Eilen kisattiin 3 starttia ATT:llä, tuomarina Sari Mikkilä. Tykkäsin kovasti kaikista radoista!
Ekalla radalla Jaime ei tullut 4-5 välin poispäinkäännöksessä tarpeeksi käteen ja se hyppäsi 5:n väärään suuntaan. Sain kuitenkin pelastettua puomille, mutta puomin jälkeiseltä hypyltä se karkasi putkeen, vaikka tein vastakäännöksen. Mun ajatus oli hypyllä jo muurilla, eikä jarrutuksessa. Samoin alussa, ajatus oli liikaa esteessä, ei käteentulossa. Hitsi, kun se ei anna mulle edes ajatuksia anteeksi! Pistin karkaamisen jälkeen maahan. Jatkettiin rataa, mutta kun se vielä kolmannen kerran meni ohjauksesta läpi, niin keskeytin. Jos homma lähtee rakoilemaan, pakka todella hajoaa. Ei olisi putkeen karkaamisen jälkeen edes kannattanut jatkaa.


Toinen rata oli huomattavasti parempi. Kepit oli toinen este ja jostain syystä jäin ihailemaan Jaimen pujottelua, jolloin olin myöhässä 3-esteeltä ja Jaime meni valssista selän taakse. Jotenkin rämmittiin keinulle, mutta Jaime taisi luulla, että se oli puomi, koska otti ihan kunnon lentokeinun :-0 Keinu ei edes lähtenyt laskemaan. (Edit: alla oleva kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :D Ei sillä ole paino yhtään takana, joten luuli varmasti puomiksi) Otin uudestaan ja nyt oli tosi varovainen, joten tilastovirheeksi lasketaan. Keinun uusimisesta siis hyl. Muuten rata oli ihan täydellinen! Radan tavoite oli, että Jaime kääntyy esteeltä 10 pois putkelta. Nyt oli oma ajatus oikeassa asiassa ja Jaippis teki kohdan todella hyvin! :) Muut kontaktit tosi hyvät ja rata oli loppuun asti todella hyvä. Että sitten kun muu toimii, niin sitten tulee joku prkl lentokeinu..
"Apua, tää loppuu!" :D


Kolmas rata oli hypäri. Mietin alun ohjausta todella kauan, mutta päädyin putkijarruun ja ennakoivaan valssiin 4-5 väliin. Mun mielestä en ollut myöhässä, enkä kai ihan hirveän väärässä paikassakaan, mutta 5-hypyltä tuli rima. Muuten tämäkin rata oli tosi hyvä, erityisen iloinen olen siitä, että Jaime tuli kovasta vauhdista päällejuoksuun ja jarrutti pussin jälkeiselle hypylle, vaikka vauhti oli siinäkin kohtaa todella kova. Hyvä Jaippis!! :) Lopussa rynnisin ite kepeille ja meni ohi. Eli tulokseksi 10 tältä radalta.

Kaksi oikeinkin hyvää rataa, pieniä virheitä. Vähän turhauttavaa, että kun saa paketin hallintaan, niin sitten tulee joku yksi lentokeinu tai rima, pöh. Eteenpäin toki mennään koko ajan, mutta välillä olisi ihan mukavaa onnistua myös kisoissa :) Jaime vaatii multa tällä hetkellä todella paljon. Mun pitää olla rauhallinen, mutta jämäkkä ja keskittyä täydellisesti koko ajan. Se rankaisee mua jokaisesta virheajatuksesta. Jos haluan sen jarruttavan, mun pitää todella päättää, että se jarruttaa ja ajatella vain jarruttamista. Jos mietin seuraavaa estettä, niin juttu on tuhoon tuomittu. Mutta toisaalta sitten kun keskityn kunnolla, niin Jaime toimii ihan törkeän hyvin! Tajusin vasta tänään, että mua ei jännittänyt toisella ja kolmannella radalla ollenkaan :-0 Jouduin keskittymään niin paljon olennaiseen, ettei enää pystynyt jännittämään, siistiä! :)
Arttukin oli mukana :)

Pääsin kisaamaan vielä mediykkösiin Gimmalla, kun Taru oli kipeänä. Treenasin lauantaina Gimmalla ekan kerran ja vitsi se on makee! :) Menee tositosi lujaa, mutta on silti täysin ohjattavissa koko ajan :) Ekalla radalla ohjasin sen yhden hypyn ohitse. A:lle tein häiriötä, kun kerran jo oli virhe alla ja pikkasen lipsahti, joten palautuksesta hylly. Toiselta radalta tuli nollavoitto :) Keinun jälkeisessä elämässä meinasi vähän lipsahtaa, mutta tuli käskytyksellä kiltisti takaisin. Kiitos Taru ferrarin lainasta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti