26.2.2012

Sattuu ja tapahtuu..

Aika tapahtumarikas viikko taas takana.
 Tiistaina oli Janitan yksäri. Olipas taas todella hyvät treenit! :) Jaippis oli taas putkituulella ja hänelle piti kertoa, että agilityssä pitää totella, eikä saa mennä vain omilla säännöillä. Poika oli varsinainen enkeli lopputreeneissä :D Tehotreenattiin radan lisäksi päällejuoksuja viidellä perättäisellä hypyllä. Ja ne onnistui, kun keskityin jalkojen liikesuuntaan, enkä käskyttämiseen ja käsillä huitomiseen, siistiä! :)
Ei mikään ihme, että näille sankareille sattuu ja tapahtuu.. :)


Torstaina lähdettiin aamulla kohti Espoota. Kävin hakemassa Elinan koirat mukaan ja tyhmänä yritin päästä jäämäkeä ylös. No arvata saattaa, että focus oli poikittain mäessä ja lopulta se jouduttiin hinaamaan sieltä pois.. :D Espoossa yritin tankata ja huomasin, että pankkikortti oli sitten jäänyt kotiin. Selvittiin Sporttikselle asti, jossa Jaimella oli Vapun hyppytreenit. Jaippis tekee hyppytreenit erinomaisesti, mutta kun vauhti tulee mukaan, kaunis tekniikka ja keskittyminen häviää. Ei siis mitään uutta informaatiota. Se jopa kaatoi mut ja juoksi mun yli putkeen, kun tein kahden putken välissä olevalle hypylle valssia, apina!
Sporttikselta jatkettiin Hyvinkäälle uimaan, koska Ompulla oli synttärit :) Olin varannut altaan tunniksi. Jaime ja Dion meni ihan villeiksi :-P Jaimesta hyppiminen on supersiistiä ja hän hyppeli kunnon pommeja veteen. Meni 15min ja Jaime tuli vedestä aivan verisen jalan kanssa. Liuskassa, josta koirat tuli altaasta ylös, oli mun mielestä huonot reunat, joten haava tuli varmaan siitä. Haava vuosi todella paljon ja meni vartti ennen kuin sain sen tyrehtymään niin, että pystyin sitomaan haavan. Meteli oli melkoinen, kun Omie vingutti cuzia ja Elmo haukkui vieressä sillä aikaa.. :D Minna oli todella ihana ja suostui paikkaamaan Jaimen jalan lomallaan, joten ajettiin Espoon kautta kotiin, KIITOS!!  Lievästi sanottuna ketuttaa, Jaippiksen kolmas saikkari tänä vuonna, johan me ehdittiin 1,5 vkoa treenata. Mutta täytyy toivoa, että haava paranisi nopeasti, se on aika hyvässä paikassa kuitenkin.

Tänään Elmo kisasi Tsaukkilassa 2 starttia. Eka rata oli Ritva Herralan hypäri, jossa ei tarvinnut muuta kuin juosta suoraa. Radalta 0/5. Toinen rata oli Minna Räsäsen agilityrata. Jostain syystä 2-rima tipahti. Muuten ihan hyvä rata, kontaktit hyvät. Tuntui vaan, että Elmo ei kulkenut mihinkään, mutta pohja oli sillä puolella upottavampi, joten johtui varmastikin siitä. Ekalla radalla meni ihan lujaa :)

Arttu on ollut meillä viikonlopun. Hän sai treenata lauantaina ja tsaukkilan esteillä kisojen jälkeen vähän. Se menee todella lujaa, siistiä! Ja vielä oikeisiin suuntiinkin :) Sitä joutuu jo jarruttamaan käännöksiin, tai muuten se menee todella pitkäksi, hauskaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti