10.12.2011

Tokokoe ja ATT:n kisat

Oltiin tänään Lempäälässä voittajan kokeessa. Tuomarina Juha Kurtti.

Paikallamakuu: 10

Seuraaminen: 10
Ei kyllä keskittynyt ihan täysillä ja tuntui alussa väljältä, mutta ei varmaan näyttänyt sitten siltä.

Liikkeestä istuminen: 10

Luoksetulo: 10
Ihan super! :)

Ruutu: 8,5
En tiiä mitä tapahtui, mutta jäi etureunalle, eikä mennyt ruutuun asti :-0 Ruutu on yksi meidän varmimmista liikkeistä, joten lasketaan tilastovirheeksi. Olin pölö ja käskytin uudestaan ruutuun, top ja maahan. Olis pitänyt käskyttää suoraan maahan, niin ei olis tullu lisäkäskyä, mutta ei kaikkea aina muista.

Hyppynouto: 10

Metalli: 10
Tästä olen erityisen iloinen!! Nyt tekee ihan kivalla asenteella, eikä näytä siltä, että ällöää metallia. Tulovauhti huonompi, mutta ihan riittävä :)

Tunnari: 0
Plääh, lähti taas noutomaisesti, otti toisen vasemmalta, oikea oli kolmas oikealta. Ei ollut yritystä.

Kaukot: 5
Ei noussut maasta istumaan ollenkaan ja ennakoi. Raukka meni ihan kohmeeseen epäonnistuneeta tunnarista, pitää harjoitella, ettei omasta naamasta näy epäonnistuminen. Tositosi harmi, koska Jaimen kaukot on ihan hyvät ja ykköstulos meni sitten tähän. Kutonenkin olisi riittänyt..

Kokonaisvaikutus: 9
Yksi piste oli kuulemma huomautus mulle, liiasta hihkumisesta liikkeiden välissä. Koiran tekemisessä ei kuulemma ollut mitään huomautettavaa :)

Yht. 253p/4.

Kolme perkeleen pistettä! Jos jos ja jos :D Mutta ei osattu tunnaria, niin ei osattu. Harmittaa kyllä, mutta täytyy olla iloinen onnistuneista liikkeistä, toko on tosi hyvällä mallilla :) Tunnari on ainoa oikea ongelma nyt, varsinkin kisoissa. Ruudusta en ole huolissani (toki se normi 10 olis siitä voinut tulla, ei olisi haitannut, jos oltais saatu 259...) ja kaukot meni täysin tunnarin (ja mun) piikkiin. Kiitos Tanja kisaseurasta! :)


Viime viikonloppuna kisattiin ATT:llä ekat kakkosen kisat. Tuomarina oli Minna Räsänen.
Tuplahylly otettiin. Järkyttävää luukuttamista ja tuurilla piti saada oikeille esteille. No ei onnistunut. Karkasi putkeen molemmilla radoilla ja lopetettiin siihen. Eikä niistä kisoista sitten sen enempää.

Tämän vuoden viralliset kisat oli siinä, ei muutakun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! :D
Ei vais, onhan meillä sentään on ihan huiput koutsit! Tortsaina oli Jaakon yksäri ja sieltä päällimmäisenä ajatus käskyttämisestä, johdonmukaisuus! Seuraavaksi treenataan se asia kuntoon, niin on taas yksi työkalu enemmän :) Vuodenvaihteessa treenataan sitten huipussa valmennuksessa lisää :)

1 kommentti:

  1. Siistii, mä löysin teidät! Hienoja tokotuksia, wau!

    VastaaPoista