2.10.2011

Eka nollavoitto! :))

Jaimella 3 starttia tänään Tsaulla. Tuomarina kaikilla radoilla Johanna Nyberg.

Eka rata oli hypäri. Mun piti mennä 4-hypylle vekkaamaan, mutta olin myöhässä, joten lipsahti yhden ylimääräisen hypyn. Lipsahti sitten putkeenkin uudestaan, joten pystyin ottamaan koko kohdan uusiksi. Vekkaus toimi hyvin ja koko loppu rata oli tosi hyvä, joten lähellä oli :) Oli aika luukutusta, mutta Jaime ei päästänyt yhtään ääntä ja oli superkiva ohjattava :)) Ja ehkä virheen takia uskalsin vedättää ja ohjata rohkeasti ja hyvinhän se meni. Ihan huippuhyvä fiilis jäi :)
Ei auta huutaminen, kun ei ole edes lähellä vekkauspaikkaa ja koiran katse on jo seuraavalla hypyllä :D Hyppäsi ton sinisen hypyn ylimääräisenä.

Toinen rata oli agilityrata. Pari pahaa paikkaa. Jaime tuli pikkasen hätäseen keinulta, joten valssi seuraavalle hypylle oli myöhässä ja hyppäsi sen pitkäksi. Eksyin vähän kartalta ja 9-hypyllä tuli säätö, jonka pelastamisesta kuuluu kiitos Jaimelle :) Lopun putkiansassa vielä kunnon huuto-ohjaus, mutta nollalla maaliin!! Vaikka oli tullut säätöä, niin me selvittiin! :) Jaimelle siis ihka ensimmäinen nollavoitto! :)))


Kolmas rata oli myöskin ihan superhyvä :) Jaime jätti keppien viimeisen välin pujottelematta, kun putki oli näkyvissä ja mä lähdin ennakoimaan valssia ja mun rintamasuunta kyllä osoitti ihan putkea kohti. Ei se kyllä silti saisi sellaista tehdä. Tästä siis hyl, kun en korjannut, koska en ollut ihan varma, että pujotteliko loppuun vai ei, kertonee jotain ohjauksesta? :D Jokatapauksessa rata oli muuten puhdas, joten läheltä liippasi :) Vitsit miten hyvä fiilis jäi :) Jaippis oli niin kuuliainen ja ihana ohjata. Kaikki radat oli aika haastavia 1-luokan radoiksi, mentiin kovaa, mutta piti silti kuunnella ja kääntyä. Nyt me oltiin samalla radalla samaan aikaan :) Ei mitään huutamista, eikä putkiin karkailua, vaan se keskittyi tosi hyvin, vau <3 Kannatti pitää pieni kisatauko, toivottavasti tämä jatkuu!

1 kommentti:

  1. Superisti onnea ihanalle super-parille :) "Jai" on ihan paras <3

    VastaaPoista