18.9.2011

Sopivasti kaikkea

Viikonloppu meni treenatessa sopivasti kaikkea :)
Perjantaina ajeltiin Forssaan katsomaan lampaita. Tämä oli Jaimelle ensimmäinen kerta. Jaime the citykoiraa hieman ällötti haisevat lampaat ja mutainen laidun. Pikku-prinssihän on tottunut treenaamaan keinonurmella ja lämpimässä! :D Kyseli multa tosi paljon, kun ollaan tehty paljon tokoa ja on muutenkin tosi ohjaajahakuinen. Pientä kiinnostusta kuitenkin löytyi ja jopa juoksenteli Noomin avustuksella :) Täytyy käydä lampailla vielä muutama kerta, niin sitten vasta näkee, että syttyykö vaiko ei. Muu suku paimensi todella hienosti, vau! Elmo karkasi pellolta pässien luokse ja aidan takaa uhosi niille ihan täysillä :D Pyöri ympyrää naama niiiin voittajavirneessä, kun oli saanut pässit liikkeelle. "Elmo on kingi!" -huudot kuului pellolle asti :D Se on niin hölmö. Hauskaa oli, suurkiitos Anu ja Carita! Enkä mä tiennyt, että pässit voi olla niin symppiksiä, hih! :)

Lauantai-illalla aksattiin. Rataantutustumistreeniä mulle ja ratatreeniä koirille. Tehtiin rata esteelle 25, ei suurempia ongelmia. Jaime tuli oikeinkin kivasti kaikkiin ohjauksiin ja meno tuntui tosi sujuvalta :) Puomin jälkeiseen elämään olin tutustunut väärin, sitä piti vähän hinkata, mutta kun taas muistin, että ohjaan Jaimea, niin sekin onnistui. Elmo teki nollatreeninä ja hyvin tekikin, niinkuin aina :) Pimeässä putkikulmassa haki 2-päähän, pitää treenata. En kyllä muista, koska viimeksi olisi pimeää putkikulmaa edes treenattu. Jaime jaksoi tehdä vielä lyhyen toisen kierroksen, tehtiin keppien hakua suullisella käskyllä. Vähän piti auttaa, mutta kun ensimmäisen kerran löysi, niin meni jokakerta sen jälkeen oikein. Hyvät treenit siis!

Tänään oli tokopäivä. Tehtiin kisatreeni. Tunnari oman piilotuksena ja hyppyä ei ollut. Ruudussa meni suoraan maahan ja kaukoissa ei noussut istumaan (?). Muuten ei oikein tainnut olla mitään ihmeellistä, poika oli oikein pätevä ja teki kivalla asenteella loppuun asti :) Kiitos Sessa treeniseurasta :)

Tiinaa lämmöllä muistaen, muistettiin nauttia jokaisesta hetkestä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti