4.9.2011

Ja taas on kisailtu..

Viime viikonloppuna kisattiin Lohjalla. Kummallakin oli 2 starttia.
Ykköset alotti, ekan radan tuomari oli Anne Tammiksalu. Rata oli ihan kiva, pari kohtaa missä piti vähän miettiä. Eka rima alas, ei katsonut yhtään rimaa, kun lähti hyppäämään. Selvittiin esteelle 15 puhtaasti vain yhdellä väärään suuntaan hyppäämisellä ja pelastelulla. Pituudelle piti kääntyä 180 astetta ja se oli ansaesteiden keskellä, joten siinä kosahti, kun Jaime lähti lukemaan A:ta ja kaarratti sen verran, että tuli pituuden ohi. Korjauksella hyppäsi sivusta. Rauhoitin ja pistin tekemään kunnolla ja siitä mentiin loppuun. Kaikin puolin se oli Jaimelta oikein hyvä rata :) Tavoite oli pitää mopo käsissä esteelle 9, joten hyvin ylitettiin tavoite :)

Toinen rata oli Ritva Herralan. Taas ensimmäinen rima alas. Tuijotin Jaimea molemmilla radoilla jostain syystä lähdössä, niin ei kai se nyt siirtänytkään katsetta rimaan. Selvittiin keinulle asti hyvin, liukui keinulta maahan, mutta pysähtyi kuitenkin. Keinun jälkeisellä hypyllä hyppäsi taas ihan väärään suuntaan, en kai tehnyt suunnitelmista huolimatta mitään, joten ei se voinut kyllä tietääkään. Keppien jälkeen piti tehdä twisti, mutta siitä olin myöhässä ja kun tönäisin taakse lähti putkiansaan. Lopussa vielä en tehnyt suunniteltua puolivalssia ja meni puomin sijaan A:lle. Mutta pääosin sekin oli ihan ok rata ja Jaime oli hyvin kuulolla :)

Elmollakin oli kaksi starttia. Eka rata oli Anne Tammiksalun ja tosi kiva. Päätin valita yhden riskiohjauksen, joka ei onnistunut, mutta muuten rata oli tosi hyvä ja Elmo meni tosi lujaa :) Toinen ratakin oli ihan kiva, mutta sen mä sössin ihan huolella noin sadassa kohdassa. Kepeiltä 5, kun ohjasin 2-väliin. Ja nimenomaan ohjasin, koira oli kiltti ja meni sinne minne mä näytin. Korjaamiseen meni tietysti useita sekunteja, mutta eihän sillä nyt mitään väliä ollutkaan. Muutenkin mulla oli esteet ihan hukassa, enkä viittinyt ohjata kunnolla loppuun. Mulla oli tosi huono asenne jokaiselle neljälle radalle :(

Tänään kisattiin Tsaukkilassa. Olin ilmoittanut vain agiradoille, kun hypäreillä mopo on lähtenyt pahasti käsistä. Eka rata oli profiililtaan kiva. Eka rima alas, taas mä tuijotin, argh! Mun piti leikata kepeille, mutta jostain syystä tein persjätön ja koska en ollu sellasta suunnitellu, olin niin edessä, että Jaime taisi mennä 4. väliin, ups. Korjauksella uudestaan väärin, tupla-ups. Loppuun hyvin ja tosi hyvät kontaktit oli :) Tämä rata oli Jaimelta kyllä tositosi hyvä, oli ohjattavuudeltaan tosi kiva ja jäi kiva fiilis :) Sirkushuvit esitettiin tällä kertaa maalissa, kun "rynnättiin" molemmat hakemaan remmiä ämpäristä niin, että Jaime kaatoi mut :D
 
Toinen rata oli profiililtaan ihan killeri meille. Alussa oli hyppy (eka rima pysyi, kun en tuijottanut!), puomi, muuri suorassa linjassa. Muurin takana oli putkiansa ja siltä piti kääntyä 90 asetta hypylle. Tuli kontaktin hätäisesti (olin niin hämmentynyt, että jatkoin :-0), vekkasin muurille ja lähti hyppäämään ihan oikeaan suuntaan 4-hyppyä kohti, mutta kun muurin takaa paljastui putki, ei paljon käskytykset auttanu. Uusinnalla kaarratti taas putkea kohti, mutta tuli hypylle. Kepit-putki-hyppy-putki-hyppy-hyppy-putki-keinu, niin ettei tarvinnut kääntyä kertaakaan. Lähti ihan perkuleesti ja teki ihan törkeän lentokeinun. Sen jälkeen sitten riemu repesi, kun piti kääntyä putkelta pois. Neljännellä kerralla vissiin ei mennyt putkeen, kun otin paikaltaan ja toiseen suuntaan, hohhoijaa. A:lle pysähtyi sentään kunnolla. Nyt pidetään pieni time out kisaamisesta, koska treenaaminen on tällä hetkellä paljon kivempaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti