18.8.2011

Tsaun kisat

Kisattiin Tsaulla viime perjantaina. Elmolla kaksi starttia ja Jaimella yksi.
Elmolle ekalta radalta nolla, oma rytmitys tuntui olevan jotenkin hukassa, ja varsinkin alku tuntui tosi hektiseltä. Alun hypyt oli lentävän lähdön kannalta vähän haastavasti, mutta kun vippaa koiraa tarpeeksi taaksepäin, niin ehtii vaikka mihin :D Puomi ja A hyvät, keinulla oli todella liukas, siihen pitäisi keksiä jotain. Sijoitus toinen :))
Toinen rata oli todella pitkästä aikaa melkoista räpellystä. Eka rima putosi, enkä ehtinyt 2-3 väliin valssaamaan, joten tein jonkun onnettoman leikkauksen. Putkijarrutus jäi tekemättä ja meni varmaan 3 metriä pitkäksi. Puomille asti hyvä, mutta sen jälkeen tapahtui jotain ja valssin sijaan leieröin ja tein jonkun saksalaisen tapaisen ja vaikkajamitä ja keinua ennen olevan hypyn sitten meni ohi, kun olin ihan kuutamolla :D Radan jälkeen mun piti oikein miettiä, että mitä hittoa mä mahdoin siellä tehdä..

Jaippis oli mitensennytkauniistisanoisi...hieman vallaton (again..) :D Eka rima alas (oli kyllä mun vika, kun lähdin rynnimään) ja kepeille asti kyllä selvittiin ihan kivasti (meni renkaan ilman mitään epäröintiä, jes!!). Keppien sisäänmenossa kiljuin jotain "jes" yms ja sain sen sieltä pois, voi prkl.. Keppien jälkeisen hypyn ohi putkeen. Lopussa mentiin puomin alla olevaan putkeen ja siitä piti kääntyä puomille. Neljä kertaa edestakaisin putkeen, ennen kuin löysi puomille, oh my... Puomin alastulolla jäi roikkumaan, en tiiä johtuiko siitä, kun lähti niin nollavauhdista puomille.
En ollut käynyt kertaakaan Janakkalan kisojen jälkeen hallilla, treenaamattomuus ennen kisoja ei selkeestikkään sovi mulle, kummankaan koiran kanssa. Tai sitten olin vaan kisoissakin niin pöhnässä, kun pikkuisen kovat mahahaavatropit on laittanut mun kropan ihan sekaisin, enkä pysy edes kokonaista päivää tällä hetkellä hereillä.. Seuraaviin kisoihin testataan jokatapauksessa erilaista valmistautumista :)

Tokoa ollaan taas aktivoiduttu treenaamaan (kumma juttu, viimeisimpien agilitykisojen jälkeen, kröhöm..) ja se näyttää nyt kivalta :) Tunnarin kanssa on paljon töitä, ollaan pidetty taukoa ja yritän nyt rakentaa sitä uudestaan aika alusta ja helpoilla treeneillä, jotta saisi liikkeen takaisin hyväksi.

Elmo säikäytti mut edellispäivänä ihan kunnolla katoamistempulla.. Oltiin purulla lenkillä ja tein Jaimen kanssa kaukoja ja yhtäkkiä se oli kadonnut mun selän takaata. En tiennyt oliko lähtenyt pellolle,(missä juuri ajeli jättiläispuimuri) vai metsän läpi motarille päin. Pikkuinen paniikki alkoi iskeä, kun alkoi olla pimeää, eikä metsät ole meille tutut ja kun ollaan muutettu edestakaisin sattuneesta syystä, niin olin varma, että Elmo ei todellakaan osaa meidän nykyiseen kotiin. Melkein tuntiin siitä ei kuulunut yhtään mitään, eikä kukaan ollut nähnyt sitä, vaan oli ihan totaalisesti kadonnut. Kiitos ihanien ja avualiaiden lenkkeilijöiden se lopulta löytyi kaukaata sieltä mistä oli kadonnut ihan räkäposkella juoksemassa. Pikkuhaukku oli maailman onnellisin kun löysi meidät ja oli koko illan ihan takertuneena munhun tai Jaimeen <3 Onneksi selvittiin säikähdyksellä, se on niiiin remmissä nyt ja aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti