18.7.2011

Karsinnat

                                           Elmoa parhaimmillaan :D

Maajoukkuekarsinnat takana. Elmo teki lauantaina heti ekalla radalla hyvän nollan, täpärälle meni, mutta jatkoon päästiin :) Sunnuntaina ekalta agilityradalta hieno nolla ja neljäs sija ja kivasti pisteitä :)) Se oli yksi hienoimmista radoista mitä ollaan tehty :)  Hypäri päästiin melkein loppuun asti, 16A esteeltä kielto. Mun mielestä se oli tosi jännä virhe, kun Elmo harvemmin mitään kieltoja ottaa. Kai keskityin 15-16a väliin niin paljon, että unohdin ohjata hypyn. Muuten rata oli tosi sujuva ja kivantuntuinen :) Rata täällä http://www.youtube.com/user/laplandmemories#p/search/1/zRmOLKwnHXk. Kolmannella radalla keinun jälkeinen elämä mietitytti todella paljon, kun en pääse keinusta yhtään irti. Siihen asti rata olikin oikein sujuva, muurin jälkeen tuli tilanne, mutta Elmo oli superkiltti ja meni pelasta-kalasta-ohjauksella oikealle esteelle. Pituuden jälkeen meni hyvin putkeen, vaikka sitä jännitin, kun valitsee yleensä kontaktin. Ajatukset meni kai mulla jotenkin ihan sekaisin, kun sain sen menemään puomin ohi :-0 Ei edes ollut menossa putkeenkaan.. Siitä siis 5. Rata täällä http://www.youtube.com/user/laplandmemories#p/search/0/bdItrQjA9Xk
Loppusijoitus oli 7. En ole aikaisemmin onnistunut tekemään yhtään nollaa karsinnoissa, joten tähän suoritukseen pitää olla tyytyväinen :) Mutta, koska ihminen on ahne luonteeltaan ja haluaa aina enemmän, niin tietysti harmittaa, että sössin viimeisen radan, enkä valinnut suoraan poispäinkäännöstä muurin jälkeiselle hypylle. Neljäs sija jäi vähän reilu sekunnin päähän, joten joukkuepaikka oli tarjottimella. Mutta näin tällä kertaa. Elmo on niin mun aarre, se on antanut mulle ihan superarvokkaita kisakokemuksia varsinkin tämän kevään/kesän aikana. Niin ihanaa, että se on ylipäätään siinä kunnossa, että sain kisata vielä yhdet karsinnat sen kanssa <3 Elmo oli kyllä ihan huippu, kulki kuin ajatus ja antoi kaikkensa <3 Jos nämä jäivät Elmon viimeisiksi karsinnoiksi, niin ei voi muuta kuin olla tyytyvinen, itsemme me ainakin ylitettiin huimasti :) Ensimmäistä kertaa pystyin tekemään rentoja suorituksia isoissa kisoissa, jotain edistystä on tapahtunut :)
Onnea kaikille joukkueeseen päässeille ja hyviä tuloksia tehneille!

                               Ensimmäisen kilpailun ensimmäinen hyppy :)

"Pikku"-Jassikin on aloittanut kilpailu-uransa! Kisattiin pari viikkoa sitten Ruotsissa ekat viralliset startit. Ekalta radalta 10 ja lopuilta tasasen varmaa tulostasoa, eli kaikki hyllyjä :D Mukaan mahtui todellisia säätöratoja, mutta paljon oli myös hyviä kohtia :) Hyppäsi siellä rengasta päin ja kolme hyllyä tuli sen jälkeen renkaan takia, kun ei halunnut sitä mennä :( Hauskaa, miten nopeasti se oppi, että tulee oma vuoro kisoissa! Meni ihan villiksi ja silmät vaan pyöri päässä, hassu lapsi :D Ykkösten radat oli vaikeempia, kuin Suomessa, joka radalla oli ihan jäätävä loppusuora ja vaikeita hyppykulmia. Yhdellä hypärillä ei ollut ollenkaan pujottelua ja putkeen piti mennä 8 kertaa :-0 Jaime meni 10 kertaa ja luuli päässeensä taivaaseen :D No sen jälkeen mopo vähän lähti lapasesta, eikä ollut toivoakaan saada sitä enää seuraavallakaan radalla hallintaan.. Elmo teki Ruotsissa kuudesta radasta 4 nollaa ja oli kahdesti palkinnoilla, se on aika kovassa iskussa nyt :)

Tampereellakin kisattiin yhdet ykkösten iltakisat. Nolla oli jo todella lähellä toiseksi viimeinen rima alas huonon ohjausvalinnan takia, höh! Hypäri oli siellä maksille todella haastava, yllättävän hyvin selviydyttiin siitä. Meno muistutti jo kaukaisesti agilityä :D Seuraavaksi Rauma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti