2.6.2011

Karsintanollat kasassa!! :))

Elmo kisasi tänään 2 starttia Porissa. Tuomarina molemmilla radoilla oli Marjo Heino.
Eka rata oli kiva ja haastava :) Ainut kohta mikä ei oikein onnistunut oli 15-16 väli, meinasi mennä renkaalle, kun olin poispäinkäännöksessä liian pitkällä ja siinä jouduin huutamaan. Tuloksena kuitenkin nollavoitto!!! :))) Jihuu, nyt meillä on karsintoihinkin tulokset kasassa :)))
Toinen rata oli hypäri. Mun mielestä sekin oli oikein mukava rata, tykkään Marjon radoista, kun niissä on yleensä sopivasti haastetta :) Hypäriltäkin tuli nolla :)) Kepeille törkkäys oli ainut kohta missä olin vähän hukassa, kun en oikein tiennyt missä kepit oli. Oli toinen ja hävisi Superruuville 0,02s, melko tiukka kilpailu :) Hyppyserti jäi siis 0,02s päähän, kun osallistujia oli 19. Jos olisi ollut yksi enemmän niin olisi siirtynyt. Mutta ei kaikkea voi saada samana päivänä ja mitäs möhlin kepeille menossa!
Jäi tosi hyvä fiilis, Elmo kulkee lujaa, rytmitys, lähtö ja kontaktit toimii tosi kivasti. Agility tuntuu tosi kivalta ja helpolta sen kanssa :)
Jaime pääsi vähän testaamaan hypäriä kisojen jälkeen. Alun kolmea rinnakkaista hyppyä piti vähän hinkata ennen kuin onnistui. Kepeille meni pari kertaa väärin. Kepeillä on nyt alkanut tulla virheitä, ei jarruta sisäänmenoon, vaan juoksee pää alhaalla keppien vieressä..? Pitää vahvistaa avuilla. Keppien jälkeinen pätkä meni hyvin ja okseri-pituus-muuri onnistui, vaikka ne oli vaikeissa kulmissa :)

Viime viikolla kisattiin tiistaina Vantaalla ja sunnuntaina Nokialla. Vantaalla oli 2 starttia, tuloksina 0 ja hyl. Nollalla oli siellä viides. Keinulle viennissä joutui kyselemään kun olin paikallani ja yksi valssi valui, mutta muuten oikein kiva rata :) Hyppärillä olin päällejuoksussa kai vähän liian ajoissa, enkä ottanut kunnolla vasempaan käteen, joten hylly tuli heti 4-putkelta.
Nokialla oli sunnuntaina 3 starttia. Hyllytin ekalla ja tokalla radalla, molemmilla, neljänneksi viimeiselle esteelle, kun ajattelin, että tuli jo nolla. No ei tullut. Ja ihan pölöissä kohdissa. Viimeiselle radalle asennekorjaus ja hypäriltä tulikin nolla. Sijoitus oli taas viides. Keppejä ennen olevalle hypylle en tee mitään, siinä menee vähän pitkäksi ja ihan lopussa putken jälkeiset hypyt on huonosti ohjattu.
Hyppis:
http://www.youtube.com/watch?v=gXJJz23N5F0

Eilen olin ATT:n epiksissä. Menin Jaimella, Elmolla ja Piitulla. Jaime meni ensin ja oli todella villinä :) Se laittoin kutosvaihteen päälle ja mä menin kolmosella, joten meno oli todella sen mukaista :D Alun välistäveto ei millään onnistunut, mutta kun oikein mietin, niin keksin, että se(kin) oli mun rintamasuunnasta kiinni. Välistävetojen jarrutuksissa siis rintamasuunta pois esteestä koiraa ja kohti ja muista katsoa, että reagoi!! Testasin kisojen jälkeen näin ja onnistui :) Ei ollut oikein meille sopiva rataprofiili, suoran putken jälkeiset välistävedot ei ihan vielä onnistu :D Oli kai siellä joku ihan hyväkin pätkä, mutta aika säätämiseksi meni. Kontaktit oli hyvät :) Treenattavana keppien sisäänmenot, käteentulo ja välistävedot.
Piitu meni seuraavana ja teki oikein hienon radan! :) Hyllytin kyllä senkin, kun tein muurin jälkeen persjätön enkä valssia ja Piitu meni A:lle. Kiitos Tiina lainasta!
Elmollekin hyl, teki lentokeinun, pistin tekemään uudestaan ja teki uuden lentokeinun, lurjus :D Muuten hyvä rata sekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti