9.5.2011

Tokokoe 7.5.

Lauantaina Jaimella oli Aurassa tokokoe. Tuomarina Ralf Björklund.

Paikallamakuu: 10, makasi rauhallisesti.

Seuraaminen: 9, paikka oli hyvä, mutta pää oli aika ailahteleva. Yksi vino perusasento vasemmalle askelissa. Ei ollut yhtä korkeassa vireessä kuin normaalisti, mutta oli tasainen.

Liikkeestä istuminen: 10, oli hyvä.

Luoksetulo: 8, kaksoiskäskyllä maahan liikkeen alussa :-0 Oli kai jo menossa, kun oli ihan etukenossa keskittyneenä. Seisominen vähän valui (oli sekin ihan hyvä, mutta tekee yleensä täpäkämmän stopin), maahanmeno hyvä.

Hyppynouto: 9,5 pyöräytti kapulaa kerran ottamisen jälkeen suussaan parempaan asentoon. En tiedä menikö 0,5p siitä vai jostain muusta.

Ruutu: 9,5 Olin nähnyt kuinka aiemmat koirat eivät olleet löytäneet ruutuun, joten "hieman" liioiteltu käsimerkki :D En yleensä edes anna suoraan ruutuun käsimerkkiä, mutta nyt päätin antaa ja vahingossa se oli vähän liian voimakas :) Parempi kuitenkin, että ensimmäisessä kokeessaan löysi ruutuun ja se oli kyllä hyvä, hyvä vauhti ja ihan keskelle :)

Metalli: 5... Lähti aika hitaasti, meni kapulalle, nosti, laski, nosti laski ja lopulta lähti tuomaan. Pudotti, haukahti 2 kertaa ja toi sitten sivulle asti. Agilityhallilla metalli on jo tosi hyvä ja treeneissäkin on tuonut lähes yhtä hyvin kuin puista. Eli summasummarum, korkeassa vireessä se on hyvä ja matalassa ei.

Tunnari: 0 Tuomarin kommentti: "Ei minkäännäköistä yritystä" piti ihan täydellisesti paikkansa :( Raukkaparka tiesi tehneensä metallin väärin, vaikka yritin palkata ja oli paineessa tunnarissa. Ja koska tunnari on sille myöskin vaikea liike, niin ei jotenkin edes yrittänyt. Harmittaa etten keskeyttänyt, kun näin, että oli paineessa.

Kaukot: 7 Alussa meni kaksoiskäskyllä maahan ja ekaan istumiseen tarvitsi kaksoiskäskyn. Sitten edellisten epäonnistumisten paine purkautui ja teki iloisesti loppuun :)

Kokonaisvaikutus: 9

Yhteensä VOI2/242p

Kokeessa oli tositosi kuuma, se vaikutti Jaimeen tosi paljon. Alku lähti tosi hyvin, mutta koska vaikeat liikkeet oli peräkkäin ja metalli epäonnistui, niin tuunarikin epäonnistui. Treeneissä ei juuri tee virheitä, kun yritän aina palastella liikkeet sellaisiksi, että onnistuu. Pitäisi siis treenata myös virheen jälkeistä elämää. Ennen en mene seuraavaan kokeeseen, ennen kuin metalli ja tunnari ovat hyvässä kunnossa, jottei Jaimelle vaan ala tulla mitään kisapainetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti