29.4.2011

Pääsiäisen kisat

Elmon kisailut jatkuivat pääsiäisenä, sunnuntaina 3 starttia ATT:llä ja maanantaina 3 Janakkalassa.

ATT:llä ekalta radalta 5. 2-3 välissä meinasi kadota, mutta oli kiltti ja tuli ohjaukseen. Puomin jälkeen oli suorassa linjassa hyppy ja putken väärä pää. Valui hypyltä, kun olin myöhässä, mutta oli (taas) kiltti ja vaikka kiljuikin mulle, niin tuli pois putkelta. Neljänneksi viimiselle esteelle hyvä, kunnes pidin sitä välistävedossa liian pitkään ja ajoin hypyn ohi, siitä siis kielto ja 5.

Toinen rata 0, sijoitus 2. Keppien jälkeisestä takaakierrosta meinasi mennä läpi putkeen, kun jäin liikaa odottelemaan kepeillä ja rintamasuunta oli ihan putkea kohti, kun olisi pitänyt pyörittää kohti hyppyä. Muista treenata vaihtoehdot! Muuten ihan hyvä rata, putki-putki-takaakierrossa meinasi tulla kiire :D

Viimeiseltä radalta hyl, olin sata vuotta myöhässä ja ihan väärin päin, kun Elmo tuli 4-putkelta. Virheen jälkeen en viitsinyt ohjata kunnolla. Se on kyllä täysin kiellettyä, koska ei ollut Elmon vika että ohjasin huonosti ja hyllytin, pahapahatiina. Kontaktit muilla, paitsi viimeisellä radalla hyvät ja lähtö toimi :)

ATT:n kisat loppui joskus kasin maissa ja käytiin vielä hallilla treenaamassa lapsikoirat. Tosi hyvät treenit oli, kiitos Elina treeniseurasta :)

Maanantai-aamuna lähdettiin viideltä ajamaan Janakkalaan.
Elmolle ekalta radalta 0, sijoitus 5. Putkijarru oli täysin epäkunnossa, mutta muuten hyvä rata. Kontaktit oli tosi hyvät :)

Toinen rata oli viikonlopun paras. Neljänneksi viimeinen este oli puomi ja vaikka mun niin piti juosta täysillä ohi, koska niin alastulo toimii, niin enkö jää jarruttelemaan alastulolle. Eikä siis ole varmempaa keinoa saada virhe kuin noin. Pöh ja höh, koskakohan mä opin? Tarkemmin kun mietin, niin tajusin, että jään jarruttelemaan aina, jos puomi on radan lopussa ja on nolla alla. Ekalla radalla ja att:lla puomi oli alussa, joten uskalsin juosta. Seuraavissa kisoissa täytyy siis huolella keskittyä kiihdyttämään puomin ohi, on se missä tahansa. Muista treenata alastulolta kääntymiset! Tulokseksi radalta siis 5. Rata oli muuten ihan täydellinen ja Elmo meni lujaa :)

Viimeinen rata oli juoksuhypäri. Radalta 0, ei oikeastaan mitään valittamista :) Jännitin, että miten Elmo jaksaa, kun ei sillä ole minkäännäköistä kisarutiinia viimeiseltä puolelta vuodelta, oli tosi kuuma ja viimeinen rata alkoi joskus yhden jälkeen. Mutta hyvin se veti :)

Viikonlopun saldona siis 3 nollaa, 2 hyvää vitosta ja 1 hylly. Ei voi valittaa :) Olin todella postiviisesti yllättynyt sen jaksamisesta, on se melkoinen Super-Hubert :) Yhteistyö tuntui jatkuvan siitä mihin se syksyllä jäi :) Onneksi Jaime on opettanut mut liikkumaan radalla ihan eri tavalla, tiedän nykyään paljon paremmin mihin ehdin, joten uskalsin valita rohkeammat ohjausvalinnat ja vielä toteuttaa ne ja sehän tietty nopeuttaa Elmoa, kun se on niin liikkeellä vietävä. Ja kun ollaan kaikki vielä elossa kotimatkalla sattuneen hullun-itsemurha-mummon aiheuttaman läheltäpititilanteen jäljiltä, niin tästä on hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti