16.4.2011

Elmo is back!!!

Oltiin tänään Kirkkiksellä kisaamassa, siis Elmon kanssa, ja ihan oikeissa kilpailuissa!!! :))) Salainen haave on toteutunut ja Epa-Elmeri on nyt niin hyvässä kunnossa, että pystyy taas kisaamaan :) Ihan uskomaton fiilis, en olisi uskonut, että saan sen kanssa enää mennä, mutta onneksi pieni toivonkipinä pysyi yllä koko ajan ja nyt Elmo on saatu takaisin kisakuntoon :)
Tuloksena kylläkin 3 hyllyä :D Ei se oo niin justiinsa, arvostan niin paljon sen kanssa yhteisiä kisahetkiä, ettei mua kyllä yhtään haittaa. Ensimmäisellä radalla Elmo loikkasi törkeästi kontaktin(suprise!:D) ja laitoin maahan. Sitä ennen oli A:lta tullut kielto, kun mä olin ihan eksyksissä ja sain sen hyppäämään A:lta pois, hups!
Toinen rata oli ihan superhyvä, mutta yksi askel kohti puomia jäi ottamatta, joten Epa paineli keskellä puomin alla olevaan putkeen.
Hypärillä tuli heti 2-esteellä tilanne, kun mulla oli rintamasuunta väärään suuntaan, kun lähdin pyörittämään ja Elmo luki putkeen. Siinä sitten molemmat pyörittiin eri suuntiin :) 3-putken jälkeen hyl, kun hyppäsi putken vieressä olevan hypyn. En kutsunut tarpeeksi voimakkaasti ja mun liike oli kohti hyppyä, vaikka olinkin jo renkaan takana. Loppurata tosi hyvä :) Pieniä virheitä, ei valittamista :) Ja uusi lähtötekniikka toimii! On se kieltämättä varmaan vähän villin näköistä, mutta ihmeen hyvin selvitään sillä tekniikalla, eikä vielä ole tullut alkua, josta ei oltaisi selvitty :)

Jaimelle kuuluu myös hyvää :) Hän on päässyt menemään jo kolmet epikset, aika siistiä! :) Tsaun episrata oli tosi hyvä, vaikka hyllytinkin, kun yritin vekata hyppyä ja sain Jaimen menemään koko hypyn ohi suoraan putkeen, oho :D Tarkkana saa olla putkeen käskyttämisissä, saattaa mennä muiden esteiden ohi, jos käskyttää putkeen. Att:llä torstaina alussa kävi juuri näin, kun olin hetsannut putkeen, niin Jasper kiersi ekan hypyn ja paineli putkeen, kun sinne oli kerran käsketty mennä! :D No okei, olin kyllä jättänyt sen vahingossa niin vinoon, että jouduin tönäsemään ja ehkä tein sen liian voimakkaasti ja siksi lähti kiertämään. Treeneissä en ole tälläistä huomannut, mutta pitää laittaa treenilistalle. Muuten rata ei ollut nuorelle koiralle helppo (hyllytin kyllä myös Epan kanssa), joten mentiin koko rahan edestä esteitä :D Sen kanssa on tosi kiva mennä, agility on niin kivaa! :)

2 kommenttia:

  1. Go Epa go! :)) Molemmille koiruuksille rapsutuksia <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että Elmo on jälleen kisakunnossa! Oon niin ilonen sun puolesta ja Jaime on tietysti aina taitava :D

    VastaaPoista