3.3.2011

Potilas

Elmolle tehtiin eilen anaalirauhasten poistoleikkaus koirakissa-klinikalla, lääkärinä oli Mysse ja leikkaus onnistui hyvin. Leikkaus tehtiin aamupäivällä, joten potilas heräili illalla ja yö olikin sitten melkoista rumbaa. Kolmen jälkeen sain sen kuitenkin rauhoittumaan ja jaksoi nukkua aika hyvin aamuun asti. Aika kipeä on ja seuraavat 2 viikkoa tikkien poistoon tulevat olemaan varmasti aika hankalia. Haavat on tietysti vaikea pitää puhtaana, varsinkin kun Elmo inhoaa, kun sen hännän alle sorkitaan. Uskon kuitenkin, että tämä kannattaa, sen verran kauan leikkausta mietin. Elmolle tulee tulehduksia usein ja kun sillä on rauhaset kipeät huonontaa se tietysti liikkumista ja aiheuttaa myöskin syringomyeliakipuja enemmän. Kipujen aiheuttajien minimoimisella toivottavasti saadaan Epalle lisää elämisen arvoisia vuosia. Epa-Elmeri on ollut lomailemassa Naantalissa jonkin verran viime viikkojen pakkasten takia (viime viikolla jouduttiinkin taas testailemaan Vettorin röntgenlaitteiden kuvanlaatua, kun herra tuli vähän pulleana kotiin.. Laskulle onnellista voittajaa tosin ei löytynyt, kukaan ei tiedä (tai tunnusta :D) mitä se oli syönyt, eikä ollut ollut yksin sisällä hetkeäkään.. :-0 Onneksi oli vain jotain ruokaa, joten tuli ihan itsestään Pimperanilla ja parafiiniöljyllä ulos.) Mutta eiköhän se kohta ole taas iskussa, kun saadaan tikit pois, kevät tulee ja se pystyy taas lenkkeilemään kunnolla meidän mukana :)

Jaimella on nyt virallisesti lonkat A/A ja kyynärät 0/0 :))
Agilityä ei olla juurikaan päästy viime viikkoina treenaamaan pakkasten takia. Viime viikonloppuna käytiin treenaamassa, aiheina oli keppien haku kovasta vauhdista (on kaahaillut ohi, kun ei ole osannut jarruttaa), tämä onnistui todella hyvin. Jarruttamis- ja kontaktitreeniä tehtiin myöskin. Kontaktit on hyvällä mallilla, on saanut paljon rohkeutta ja varmuutta niiden suorittamiseen. Rimat nostin 60cm:iin, hyvin hyppäsi. Takaakierrotkin paranee koko ajan. Vauhtitreeni on tuottanut tulosta, ja tietty jarrut on siitä kärsineet, mutta eiköhän ne sieltä löydy, treenit jatkukoon :)

Tokoa ollaan treenailtu pakkasista huolimatta. Metalli on nyt hyvä, nyt myös tuo laukalla, eikä näytä siltä, että oksentaa :D Tunnari vaatii vielä paljon töitä. Mun pitää löytää Jaimesta oikea viretila tunnarin treenaamiseen. Jos on ensimmäisten liikkeiden joukossa, ei käytä nenää ja tuo mitä sattuu, jos taas on treenin lopussa, ei enää jaksa keskittyä riittävästi. Tämän kun muistaisi silloin kun treenaa :)

Jaime on käynyt vesijuoksemassa Tanjalla kerran viikossa ja se on tuottanut hyviä tuloksia, Piirankin mukaan. Viime viikon keskiviikkona Jaime kävi Piiralla ja oli nyt ihan suora, vain pientä kireyttä lantiossa, joka saatiin auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti