25.11.2010

Hurvittelua :)

Jaimella on ollut huisin hauskat 2 viikkoa, kun Tauno on ollut sen kaverina :) Hurrrjat painii ja leikkii ihan villinä, Jaimesta Tauski on tosi siisti tyyppi :) Kamera on Lapissa, joten en oo saanut yhtään kuvaa otettua. Viikot on menny vähän hurvittelun puolelle. Elmo ja Tauno on hurvitellut myös treeneissä ja Jaime on joutunut osaksi treenaamaan ihan oikeasti :) Taitaa tulla Jaimelle paha mieli, kun Tauski huomenna lähtee, joudutaan ehkä lainaamaan sitä silloin tällöin leikkikaveriksi :)
JuoksuA:n perustreeni aloitettiin viime viikolla. Teki maassa innariharjoitukset tosi hyvin. Vauhdista pystyi menemään suoralle, mutta putki suoran päässä oli liian iso häiriö. Keinu- ja keppitreeniä lisäksi.
Tokossa tehtiin viime viikolla tarkkuustreeniä ja avoimen liikkeitä. Palkkailin paljon mm. käännöksistä. Ruudun paikka oli vähän kadoksissa, se on ollut vähemmällä treenillä nyt kun ollaan keskitytty kisatreeniin. Paikallamakuuta Taunon kanssa piilossa. Makaa hyvin ja ihan rauhallisesti. Juoksutin Tauskia ruutuun ennen, kun treenasin Jaimen kanssa. Jaime odotti kentän reunalla. Kuumui vähän turhan paljon, piti vähän antaa purkailla ennen kun pystyi treenaamaan kunnolla. Tämä pitää muistaa, tosin ei se kyllä oikeestaan koskaan näe, että mä treenaisin muilla, kun odottaa aina autossa vuoroaan.

Maanantaina kävin hallilla treenamassa tokoa. Tarkoitus oli treenata avoimen hyppyä, kun kisat on viikon päästä. Treenit päättyi kuitenkin nopeasti, koska ei ollut meidän tokopäivä. Tai oikea syy taisi olla ettei Hittiksellä tokoilu sovienää nykyään Jaimelle :-P Tein ensin luoksetuloa, lähti tulemaan täysillä ja pysähtyi ihan omia aikojaan (?) Olin ihan hämmästynyt, tätä ei ole aiemmin tehnyt. Hypyssä ensin ampui hypyn kautta putkeen (joka oli n. 15m päässä tokohypystä :D) Sen jälkeen ei lähtenyt käskystä ollenkaan hyppämään. Pari hyppyä suoraan lelulle ja treenit seis. Pentu-parka taisi olla niin puhki Taunon kanssa riehumisesta ettei vain jaksanut keskittyä, eikä silloin tietenkään kannata treenata. Liimautui kyllä hallin oveen kiinni, kun oltiin lähdössä, kun "agility unohtui!" :D. Ehkä superlapsellakin on joskus lupa olla ei niin hyvä, mä ainakin oon ihan tosi paljon useammin kuin se ;-)

Keskiviikkona aamutreenit. Rata oli kiva juoksurata, jossa joutui ihan oikeasti juoksemaan, mutta myöskin rytmittämään. Hyvät treenit oli, kotiläksynä pöytä. Ja muista palkkailla perusohjauksista!

Tänään tein omalla pihalla (onni on ahkerat isovanhemmat, jotka oli käyny kolaamassa koko pihan!!), koska meidän tokokenttä on jäädytetty. Typerä talvi. Tehtiin avoin luokka läpi ilman hyppyä, palkattomuustreeninä. Tänään oli tokovire kohdillaan ja Jassi oli ihan super! :) Ainoana miinuksena oli, että nouto on sille niin palkkaava liike, että vähän varasti. Olin juuri sanomassa käskyä, reagoi kai mun suun liikkeisiin, näin on käynyt aiemminkin :) Nouto kokonaisuutena on nyt tosi hyvä, juuri sopiva vauhti ja nyt rauhoittaa hyvin luovutuksen, jes! En reagoinut hätäiseen lähtöön mitenkään vielä, täytyy kattoa miten tekee seuraavaksi. Kaukot hyvät, nyt se on ostanut oikean tekniikan omakseen, ei enää yritä ollenkaan väärin. Hyvillä mielin kohti ensi lauantaita, hyppyä vaan täytyy ehtiä treenaamaan vielä ennen koetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti