10.9.2010

Aksaa ja suru-uutisia..


Eilen oltiin Niinun koulutuksessa Elmon kanssa. Elmo luuli, että oli kisoissa ja käyttäytyi kertakaikkisen kamalasti! Ohjauksellisesti ei mitään sen suurempia ongelmia, yksi takaaleikkauskohta oli mulle hankala, kun en mä osaa niitä. Mutta ne kontaktit! Voi huoh. Elmo varasti noin miljoona kertaa, eikä edelleenkään pysähtynyt, vaikka yritin mitä. Näiden kanssa ollaan tehty hurjasti töitä. Eilen se kuitenkin näytti siltä, ettei yhtään tiennyt, mikä on oikea paikka. Paikan vahvistamista pitää siis tehdä, jos sille ei kuitenkaan olekaan ihan selvä? En mä tiedä, jokatapauksessa se oli kyllä varsinainen pikkuhirviö! :D (eikä mua kyllä enää oikeesti edes naurata..)

Paraisilta ajettiin vielä Hittikselle treenaamaan Jaimea. Kiitos Elina taas treeniavusta ja -seurasta! Jaime oli taitava, mutta musta tuntuu, että mulla on kertakerralta enemmän ja enemmän treenattavaa. Jaimen linjat on muuttunut niin paljon (vaatii paljon tilaa), kun se on kasvanut ja ne on täysin erilaiset kuin Elmolla, joten ne tuottaa tällä hetkellä vaikeuksia. Onneksi on vielä hyvä aika opetella :)

Tänään oli koiranomistajan paska päivä. Veeti oli edellisviikolla tosi huonona ja varasin ajan Mysselle. Tänään sitten käytiin klinikalla ja tuomio oli se mitä olin ajatellutkin, eli kiveskasvain. Vaikka sen jo itse osasi arvata, on se silti kamalaa, kun Mysse sen sanoi, nyt se on jotenkin niin lopullista.. :´( Lääkitystä ei voi (eikä missään nimessä olisi järkevääkään) aloittaa, koska kasvainlääkitys kumoaisi epilepsialääkitysten vaikutusta. Kasvain selittää kaikki lisäoireet, joita Veetille on alkanut tulla. Tämän viikon se on ollut taas tosi hyvä ja me saadaan nauttia sen seurasta niin kauan kun hyvä jakso kestää. Seuraavan huonon kauden alkaessa rakkaan punaisen pikkuhaukun ei enää tarvitse kärsiä, vaan se pääsee sateenkaarisillalle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti